27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Storseier i Skøyenhallen

21.09.2012

To strake seier og bare et mål innsluppet. Det er fakta etter 12-1 for NOR 92 borte imot BygdøMonolitten i Skøyenhallen.

Ny målfest. Steffen Løvlund scoret to mål når NOR 92 beseiret BygdøMonolitten med 12-1.

NOR 92 har fått en flyvende start på sesongen. Fredag kveld kom andre strake seiern. NOR vant 12-1 (5-0, 1-0, 6-1) over nykommeren BygdøMonolitten.
"Vi har så her langt nesten bare snakket om defensiven så at vi bare sluppet inn ett mål på to kamper er jeg så klart fornøyd med", forteller NOR-trener Bjørn-Erik Thorp.
Han fikk se sitt lag ta kommandoen fra start i denne kampen. Den nervøsitet som preget spillerne i tirsdagens premiere var borte nå. I stedet fikk vi se et bortelag som med stor fart skapte bra trøkk på sine motstandere.
"Vi spilte med rød ball og det slet vi med, vi klarte ikke å spille fullt så fort som vi ønsket, men alikevel synes jeg vi var riktig gode første 10-12 minuttene av kampen", sier Bjørn Erik Thorp.
Under kampens tolv første minutter gikk også bortelaget opp til en  5-0-ledelse. Flere av målene kom etter fint passningsspill.
Men mot sluttet av perioden mistet NOR litt i tempo og skjerping.

Kampfakta Bygdø Monolitten - NOR 92

Dette fulgte med laget inn i andre perioden. Plutselig fikk vi se et NOR-lag som slet utrolig mye i passningsspillet. Nesten ikke ett oppspill fungerte slik det skulle. Feilpasningene var altfor mange.
"BygdøMonolitten justerte litt i sitt 2-2-1-spill og det klarte ikke vi å håndtere. Vi kom ikke inn i de rom som fantes. Jeg er absolutt ikke fornøyd med andre perioden", sier Thorp.
NOR-treneren tok også timeout etter 13 minutt av midtperioden. I forbindelse med denne vasket han også rundt ordentlig i sitt lag.
Man gikk ned på to rekker og flere av spillene fikk også bytte posisjon.
"Jeg følte jeg måtte gjøre noe og ønsket mitt var å få opp tempo i spillet vårt", forklarer Thorp.
Endringen ga ønsket effekt. Kanskje ikke umiddelbart, men i hvert fall i tredje perioden.

Poengligaen NOR 92

Der scorte NOR allerede etter 36 sekunder og plutselig var farten og pasningskvaliteten oppe på et brukbart nivå igjen. Det var aldri noe tvil om hvordan denne kampen skulle ende, men en viss spenning fantes rundt hvor lenge NOR skulle klare å holde nullen den her sesongen. Det holdt nesten i to kamper, men BygdøMonolittens kaptein, Aleksander Jensen, ble den som så til at Anders Fanuelsen måtte plukke ut en ball ut av nettet.
Alikevel er ett mål bakover på to kamper mer enn godkjent.
"Klart jeg er fornøyd med det. Det er jo defensiven vi jobbet mest med så her langt. Nå gleder jeg meg til å få en hel treningsuke frem til neste kamp", sier Bjørn-Erik Thorp.

Neste kamp spilles søndag 30 september i Solberghallen.