27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Stabil NOR-seier i første seriekampen

18.09.2012

Veien tilbake har startet. Tirsdagskveldens premiere sluttet med NOR-seier over Halden. "Deilig å starte med en seier", konstanterer NOR-trener Bjørn-Erik Thorp.

Didrik Grøstad, Henning Larsson og Jonas Sandberg (bildet) jublet for den første seieren i en seriekamp i Solberghallen på nesten 19 måneder!

NOR 92 startet den første perioden bra. Vertene viste fra start at de tenkte styre kampen. Bevegelsen var bra og hjemmespillene prøvde hele tiden å holde balltempoet oppe. Mot et tett Halden-forsvar kom ikke NOR til de store sjansene, men svenske Erik Wilhelmsson fant snart oppskriften. Å skyte fra distanse. To ganger løsnet svensken skudd fra halve banen og begge gangene gikk ballen in bak Christoffer Lindell i Halden-målet. "To riktige strømperullere, men deilig å se ballene gå in. Etterhvert så vi at de sto lavt og da var det bare å skyte", forteller Wilhelmsson. I slutten av perioden økte Henning Larsson NOR-ledelsen og vertene ledet 3-0 til pause.

Kampfakta NOR 92 - Halden

Andre perioden er den første lik. NOR 92 fører kampen, men kommer ikke til de store sjansene. Hjemmelaget blir litt for passive med ball. I stedet for å tørre å utfordre blir NOR-spillene stillestående. "Vi fikk ingen riktig rytme i det offensive spillet. Vi ble stående still og trille ball", konstaterte Bjørn Erik Thorp. I andre perioden mistet også hjemmelaget fokus i noen bytter og Halden kom til noen halvsjanser på kontringer. Men det skal sies at NOR ledet fortjent og det var ikke noe tvil hvem som var det bedre laget.

Vi fulgte kampen LIVE her

Fokuset fra hjemmelaget var tilbake på alvor fra start av den tredje perioden. Med stor bevegelse og bra fart på ballen skapte vertene stort trykk mot sine motstandere. Målene la heller ikke å vente på seg.

Endelig seiret NOR 92 igjen (dt.no)

Når kampen var over sto det 9-0 på resultattavlen. Et klart godkjent resultat i premieren. Noteres kan at dette var kun andre gangen noensinne som NOR 92 holdt nullen i en seriekamp.

"Det er jeg så klart fornøyd med. Dette var også min første seier her i Solberghallen som NOR-trener. Defensivt synes jeg vi gjør en ok kamp. Til tider er det litt mye ballwatching, men ellers ligger vi riktig. Det lille Halden skaper kommer etter misser fra vår side", sier Bjørn Erik Thorp. Selv om det ble ni mål synes Thorp det finnes en del å jobbe med offensivt. "Vi mister ballen på helt feil steder og går på avslutninger der vi ikke skal. Jeg synes også at vi ikke klarte å skyte der vi snakket om at vi skulle skyte". Nå venter en trening og så er NOR klare for ny kamp borte mot Bygdø/Monoliten fredag kveld. "Vi skal jobbe med detaljer på torsdagens trening og så er vi klare for ny kamp", lover Bjørn Erik Thorp.