2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Uavgjort mot Haugerud

05.09.2012

NOR 92 spilte sin tredje treningskamp på fire dager da Haugerud sto på motsatt banehalvdel i Solberghallen tirsdag kveld.

Didrik Grøstad (bildet) noterte seg for ett mål da NOR 92 spilte uavgjort mot Haugerud tirsdag kveld.

Kanskje er det noen spillere som begynner å kjenne kjøret etter noen tøffe dager? Uansett så fikk Tigers en bedre start på denne kampen enn hva som var tilfellet mot Holmlia på mandag kveld. Etter 6.29 sendte Eirik Holstad hjemmelaget i føringen og etter 14.52 økte Bjørn Erik Torgersen til 2-0 og det så lovende ut.

Kampfakta
NOR 92 - Haugerud  4-4 (2-3, 1-0, 1-1)
Målscorere NOR 92: Eirik Holstad (1), Bjørn Erik Torgersen (1), Steffen Løvlund (1) og Didrik Grøstad (1).

Men så fikk NOR 92 en diskutabel 2 min. utvisning. Mathias Knutsen og en Haugerud spiller fightet om ballen, med det resultatet at Knutsen rett og slett vant den skulder mot skulder duellen og ble belønnet med en tur i fryseboksen.

Haugerud benyttet denne anledningen til å redusere til 2-1, og fulgte opp med utligning til 2-2 drøye minuttet senere. Da Haugerud også laget sitt tredje mål ytterligere 45 sekunder senere, kunne de gå til første pause med 3-2 ledelse.

I andre periode var det Tigers som scoret periodens eneste mål og dermed sto det 3-3 foran siste periode.

Her var det Haugerud som tidlig tok ledelsen 4-3, men Tigers jobbet hardt og presset Haugerud tilbake utover i perioden. Lønn for strevet fikk de da Didrik Grøstad kunne utligne til 4-4 med snaue 8 minutter igjen. Flere mål ble det ikke selv om begge lag hadde sine sjanser.

For hjemmelaget bar kampen preg av mye kjemping og lite finspill, men det er vel omtrent som det skal være på denne tiden av sesongen! Gutta fremstår som bedre trent enn mange av motstanderne vi har møtt og dette kan bli verdifult i sluttfasen av kampene fremover.

På lørdag venter ny kamp for gutta som reiser til Fredrikstad og Rolvsøyhallen for å møte Fredrikstad.