27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

NOR 92 G14 seriemestere!

10.03.2013

På lørdag slo NOR 92's G14 gutter GIF Fighters med 7-4 i Lihallen og dermed er gutta seriemestere for tredje året på rad!

SERIEMESTERE! NOR 92's G14 lag ble seriemestere etter seieren over GIF Fighters i Lihallen på søndag.

På søndag var det klart for sesongens siste seriekamp for vårt G14 lag. Argeste rival GIF Fighters sto på motsatt banehalvdel i Lihallen og med uavgjort eller seier i denne kampen kunne NOR 92 slippe jubelen løs som seriemestere.

Tabellen G14, 1. divisjon

Fortusetningene foran kampen var den at GIF lå 6 poeng bak, men med to kamper mindre spilt. Siden NOR 92 hadde 33 mål bedre målforskjell lå GIF's håp dermed i storseire i de to hengekampene mot Bygdø Mononlitten og Tunet, samt å slå NOR 92 med noen mål.

Kampfakta og Caj Holm's kommentarer fra kampen finner du her

Vi ble enige om å gå rett i strupen på GIF fra første tekning og gutta virket tente. Vi får uttelling og ro i spillet. Vi kjører kampen og skaper sjanse på sjanse uten å få flere uttellinger. På tross av dette og et spillemessig overtak er det GIF som scorer periodens siste mål og dermed går vi til første pause med 1-1.

I midtperioden var det ingen tvil! Gutta klinket til og vi gikk fra 1-1 til 5-1, før vi noe unødvendig i sluttminuttet slipper til GIF som får inn en noe enkel redusering og dermed 5-2 foran siste periode.

Vi var enige om å gå ut å gjøre en tilsvarende periode som midtperioden også i 3. periode. I stedet slapp vi til GIF nok en gang i starten av perioden og dermed 5-3, men etter en time out etter halvspilt periode responderte gutta etter kun 5 sekunder og dermed 6-3. Vi øker også til 7-3, før GIF får et "trøstemål" 25 sekunder før sluttsignalet.

En sikker seier i Lihallen denne lørdag's formiddag betyr at vi for tredje sesongen på rad kan feire seriegull! I tillegg har vi to seriegull på nivå to i samme årsklasse og to Tigers Cup titler. En sterk prestasjon av en gjeng hvor en stor del av spillerne også skal bidra under NM for G15 lag i Stavanger i neste måned.

G98's egne websider

Allerede i ettermiddag kl. 17.00 skal flere av gutta i ilden igjen for G15 Elite. Med seier over Holmlia kan vi feire Bronsemedaljer i G15 Elite!