27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Forbedret målforskjellen mot Brumunddal

26.01.2014

At NOR 92 skulle slå ett av bunnlagene i 1. divisjon var forventet. Det ble seier og +13 mål på målkontoen, noe som er et helt greit resultat.

L

NOR gutta forbedret målforskjellen. +13 mål var resultatet etter en grei kamp mot Brumunddal i Solberghallen.

Brumunddal kom til Solberghallen som "underdogs" og reiste også derfra som det samme. NOR 92 hadde små problemer med å vinne stort mot de knallgule fra Hedmarken.

Vi fulgte kampen LIVE her!

To bra perioder og en mindre bra. Slik oppsummerer vi 16-3 for NOR 92 hjemme mot Brumunddal. NOR 92 er akkurat nå inne i en fase der de spiller mot lag i bunnen av tabellen. Kamper som bare skal vinnes. Men også kamper som kan være litt skumle. Men i starten av kampen mot Brumunddal viste ikke NOR noen tendenser til  undervurdering. Det var full gass fra start og hjemmelaget parkerte i den offensive sonen i stort sett hele første perioden. Når laget fikk opp tempoet på rull av ballen slet gjestene veldig og i første perioden gjorde NOR 92 litt som de selv ønsket. Vi fikk se seks pene mål og NOR kan sette klart godkjent som stempel for sin innsats i første perioden.

Les hva Brumunddal skriver på sine websider før kampen

- Jeg synes vi gjør en bra første periode, da får vi til bra spill, sier NOR-trener Bjørn-Erik Thorp.

Ny storseier til NOR 92 (dt.no)

Samtidig skal sies at Brumunddal ikke imponerte veldig første 20 minuttene. Bortelaget klarte ikke å få til noe etablert spill og når de i tillegg slet defensivt er det enkelt å forstå at NOR ledet stort.

I andre perioden gikk NOR 92 ned litt i fokus og intensitet. Dette samtidig som Brumunddal hevet seg gjorde at det ble litt jevnere spillemessig. NOR var fortsatt klart best, men slet med å få til noe ordnet spill.

NOR vant "bare" med 4-2 i midtperioden, men så klart var kampen avgjort etter 10-2.

- Jeg er ikke fornøyd med andre perioden. Vi slurver og er ikke konsentrert nok. Offensivt blir vi for brede og må slå for lange pass. Defensivt ligger vi på feil side i markeringen, sier Bjørn-Erik Thorp.

I siste perioden så det ut slik at begge lag bare ville ble ferdig med kampen. Men NOR 92 klarte å heve seg noe og vinner perioden med 6-1.

- Jeg er fornøyd med at spillene tar til seg det vi snakket om etter andre perioden og at vi klarer å heve oss i siste.

Når sluttsignalet gikk sto det hele 16-3 på lystavla. NOR kan derved legge til to nye poeng til jakten på en serieseier.

Brumunddal sjanseløse i Solberghallen (brumunddalibk.no)

- Isolert sett er jeg fornøyd med at vi vinner 16-3, det er et resultat jeg tar alle dager i uken, men jeg hadde ønsket det så bedre ut i andre perioden, oppsommerer Bjørn-Erik Thorp.

Neste kamp nå er borte mot Øreåsen på onsdag.

- Det er en vrien bortekamp. Er vi nøyaktige nok vinner vi, men det blir spennende, avslutter NOR 92-treneren.