27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Forbannelsen brutt!

25.09.2014

Det kunne blitt 3 poeng i hjemmepremieren, men en sen utligning fra Grei gjorde at det ble kun ett poeng. Et Grei(t) resultat.

Mellomfornøyd! Steffen Løvlund og Fredrik Steiner var sånn passe fornøyd med en pinne i hjemmecombacket.

Spenningen var til å ta og føle på når dommerene blåste i gang den første Eliteserienkampen i Solberghallen på 2,5 år. Grei var laget man måtte slå for å bryte forbannelsen med 25 strake tap i Eliteserien.

Kampfakta NOR 92 - Grei

Etter en brukbar innleding på kampen var det bortelaget som tok fortjent ledelsen 1-0 etter 18.33, men Tigers fikk sjansen i overtallsspill helt på slutten og med kun 7 sekunder igjen av perioden så satte Steffen Løvlund inn utligningen og dermed 1-1 etter de første tjue minuttene.

- Defensivt gjør vi en helt ok første periode, men vi fikk til veldig lite ordnet eget spill. Ballen spratt veldig mye og vi fikk aldri noe etablert spill. Dessuten synes jeg vi så veldig energiløse ut, det var liksom ikke noe sprut i beina, oppsummerte Mikael "Sjøkan" Sjøqvist de første 20 minuttene.

Midperioden ble en svak forestilling fra hjemmelagets side. På tross av dette var det faktisk Fredik Steiner som sendte hjemmelaget i ledelsen med 2-1 etter snaue halvspilt periode. Dessverre holdt ikke den ledelsen lenger enn i 52 sekunder og dermed var man like langt. Kun 11 sekunder senere fikk NOR 92 på nytt sjansen i powerplay og Fredrik Steiner var ikke snauere enn at han ga NOR 92 ledelsen med 3-2. I periodens siste tre minutter snudde Grei kampen. Først utligning til 3-3 og deretter ledelse 4-3 foran siste periode og presset lå på NOR 92.

Om midtperioden sier "Sjøkan" følgende: - Dessverre var trenden den samme som i første perioden. Vårt pasningsspill var altfor dårlig og vi fikk ikke til noe flyt i spillet vårt. Likevel fantes det tendenser i midten av perioden, rett før vi scoret 2-1-målet blandt annet var vi på vei å jobbe oss inn i kampen, men det ble med noen bra bytt. Mot sluttet av perioden endret vi om litt i rekkene og i periodepausen snakket vi om å bli mye mer kyniske og spille et litt enklere spill.

NOR 92 gikk offensivt til verks i siste periode og jaget en utligning. Den kom allerede 2,32 ut i perioden og dermed god tid til å sikre oss en etterlengtet seier! Det var først helt på slutten av kampen at hjemmelaget endelig fikk uttelling, jubelen sto i taket da Magnus Sjøstrand sendte hjemmelaget i føringen med 5-4! Skulle vi få den første seieren etter 25 strake tap i Elitserien!? Et dårlig bytte da Grei hadde ballen tre minutter før slutt senket den drømmen, på tross av noen fete sjanser i powerplay minuttet før sluttsignalet gikk. Kampen ebbet ut med ett skudd som gikk rett utenfor.

Mikael Sjøqvist oppsummerte den siste perioden og kampen slik: -Dessverre blir det personlige feil som gjør at vi ikke vinner kampen. Etter kampen føltes det faktisk som at vi tapte. Vi må kunne unngå slike dumme feil i slutten av kamper når vi leder. Det positivie vi tar med oss fra kampen er at vi klarte å heve spillet i siste perioden. Vi fikk ganske bra respons av endringen i rekkene.

- Nå har vi to uker på oss å skjerpe til passningsspillet og lære oss betydningen av å spille kyniskt og smart i alle bytt.

Alt i alt et rettferdig resultat spill og sjanser tatt i betraktning og ikke minst NOR 92¨s første poeng på 26 forsøk i Eliteserien :)

Neste kamper hjemme mot Bækkelaget torsdag 9. okotber, vi satser på en "trepoenger" der!