2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

07.12.2019

I dag venter Greåker i Tindlundhallen, ingen enkel oppgave. Fokus må være på topp for å prestere opp mot vårt beste, så får vi oppsummere til slutt.

Klar for tøff bortekamp! NOR-kaptein Kristian Becher må få med seg gutta til en skikkelig laginnsats for å skape problemer for Greåker i ettermiddag.

Krever topp innsats og fokus!
Det har delvis "kladdet" litt for Greåker denne sesongen. Laget er forsterket siden i fjor med noen kjente og gode spillere, men tapet i Tindlundhallen for Tunet kan fort bli forskjellen på et nytt seriemesterskap og en for dem litt sur 2. plass. En tap for oss vil være katastrofalt! Poeng for oss vil være en stor bonus. I forrige serierunde gikk vi på et litt surt tap for Sarpsborg med 3-5 hjemme i Mjøndalshallen. Det positive fra den kampen var en sterk 3. periode hvor vi til tider kjørte kampen og Sarpsborg hadde problemer med å spille seg ut av egen sone. Da var vi gode! Gode var vi også da vi møtte Greåker i Mjøndalshallen tidlig i høst. Etter at Greåker oppskriftsmessig hadde tatt ledelsen 1-0, kom vi sterkt tilbake, utlignet og gikk opp til en 3-1 ledelse. Vi ledet matchen foran siste perioden, men to kjappe mål i starten av den siste perioden gjorde at Greåker slapp med skrekken og kunne reise hjem med en knepen 4-3 seier. Skal vi klare å gjenskape noe av det vi presterte i den kampen må vi ikke bare være smarte og hardtarbeidende, vi må stå opp som et lag og jobbe for hverandre. Kampen starter med 0-0 og vi gir oss aldri, så får vi se hva det står på tavla i Tindlundhallen når vi klokka har tikket frem til 60 minutter.

Rystet Greåker! (nor92.com)

Tøff avslutning på 2019
I tillegg til dagens oppgjør mot serietoer Greåker venter serietreer Slevik hjemme i Mjøndalshallen på bittelille Julaften. Det er i disse kampene vi vil se om vi har tatt noen steg i riktig retning i forhold til forrige sesong hvor vi i siste serierunde sikret en plass i NM sluttspillet. I skrivende stund ligger vi på en 6. plass og klarer vi å ligge på denne posisjonen når vi skriver 2020 kan vi få en skikkelig intreressant vårsesong med mye moro i tiden som kommer.

- Gjengen er da klar for en tøff Greåker kamp. Syns vi får opp til tider et spill vi ønsker både med og uten ball mot Sarpsborg. Vi skulle gjerne sett det litt mer enn 1/3 av den kampen så vi satser alle på etter en ny hard trenings uke skal kunne levere dette brorparten av denne kampen i Østfold. Alle skal være friske og raske da guttene vil jobbe så hardt de bare kan! rapporterer NOR-trener Jørgen Becher til nor92.com før avreise til Tindlundhallen.

Til dagens kamp kan vi lene oss tilbake og lade opp til kampen da vi transporteres trygt ned til Tindlundhallen med Isachsen bussen. For de som ønsker å bli med laget nedover til Østfold for å gi gutta sin støtte fra tribunen, så har vi godt om ledige plasser på bussen. Møt opp i god tid før avreise fra Mjøndalshallen kl. 12.30 og bli med på det vi tror kan bli en hyggelig reise til Østfold!