27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September - Oktober - November - Desember

Fikk med oss en pinne, en fattig trøst.

06.02.2020

Vi scoret tre av de fire målene i kampen, men måtte reise hjem uten bonuspoenget etter at Fredrikstad vant på straffer etter at det sto 2-2 etter ordinær tid.

Målløs kveld. Axel Wallin fant ikke nettmaskene mot Fredrikstad og måtte også sammen med sine lagkamerater konstantere at bonuspoenget glapp etter en dårlig straffekonk.

Målfattig oppgjør
Et svært forsiktig Fredrikstad og et litt tamt NOR 92-lag førte til at vi fikk kun en nettkjenning i den første perioden. Målet var det Fredrikstad som fikk etter at vi hadde bedrivet litt "pingpong" i eget forsvar og uheldigvis klarte å rote ballen inn eget mål. Utover dette hadde vi sjanser nok til å score, men det ble for upresist og halvveis i våre forsøk og dermed kunne Fredrikstad litt flatterende gå til første pausen med ledelsen 1-0.

Tabellen Eliteserien

Målfattig oppgjør. En god Fredrikstad målvakt sammen med upresise avslutninger fra oss sørget for at vi kun klarte å score to ganger på laget fra Plankebyen.

Satte Fredrikstad under press

I andre periode kommer vi ut med et massivt press mot et lavt Fredrikstad lag som satser på overganger. Vi skaper en del, men det virker i dag som det meste skjer i 80% av normalt kamptempo. Vi tar for sjelden direkte avslutninger og vi har for sjelden folk foran målvakt som gjør at det blir for enkelt for Fredrikstad og demme opp. Til slutt fikk vi en etterlengtet og fortjent utligning da Jonas Strand tester fra distanse og ballen sniker seg inn bak Halvorsen i Fredrikstad buret via Erik Thingnes og dermed står det 1-1 etter spilte 27.04. Vi trykker på videre og skaper noen sjanser, surt er det derfor da det er Fredrikstad på en av sine forsøk setter 2-1, som også står seg helt til pause.

Jagde seier!
Vi hadde håpet på et fyrverkeri av gutta i sluttperioden, men dette var nok kvelden da vi aldri helt fikk opp turtallet. Men vi fikk fortjent nok inn utligningen til 2-2 etter kampens vakreste angrep da tilslutt Erik Thingnes passer til Philip William Kämpe som behersket satte ballen i kassa bak en sjanseløs Halvorsen etter spilte 39.56. Etter dette ble det litt stillingskrig hvor ingen av lagene turde å satse det som krevdes for å ta med seg alle poengene. Fredrikstad var tydeligvis mest fornøyd med å sikre seg 1 eller 2 livsviktige poeng i kampen om den siste sluttspillplassen og dermed tettet de til skikkelig bakover og vi klarte ikke å knekke de kodene som behøvdes for å lage vinnermålet. Dermed endte det hele med 2-2 etter full tid og dermed straffekonk.

- Jevnt i sluttspillkampen (Innebandyavisen.no)

Nettkjenning. Philip Willian Kämpe ble satt opp av Erik Thingnes og utlignet til 2-2.

Kampfakta Fredrikstad - NOR 92

Dårlig uttelling på straffene
Med et bonus poeng i denne matchen kunne vi fått en viktig 4 poengs ledelse på Gjelleråsen på plassen bak, men dessverre gjør vi en så dårlig straffekonk med kun en nettkjenning at Fredrikstad får med seg bonuspoenget. Surt når vi har et markant overtak i spillet, vinner skuddstatistikken klart, men ikke er dyktige nok til å omsette overtaket i tellende scoringer. Vi får satse på at gutta nå gjør jobben frem mot en spennende avslutning av serien og en bra innsats her vil gi selvtillit inn i sluttspillet og kanskje den beste sesongen i NOR 92's snart 28 årige historie, bare det i seg selv bør være motivasjon nok!

Bom, bom, bom! Jørgen Becher var en av flere som ikke fant veien til nettmaskene bak en god Halvorsen i Fredrikstad buret i straffekonken.

NOR 92 trener Jørgen oppsummerer kampen som følger - Det ble en tøff kamp borte mot Fredrikstad der vi aldri helt får satt vårt preg på kampen før i siste periode da det ofte blir litt for sent. Innsatsen skal det ikke stå på, men alt fra pasning, mottak, skudd lugger over hele linja. Fredrikstad står lavt og kompakt i sine rekker og da kreves det ekstra flyt og kvalitet fra oss i blått dersom vi skal få til hva vi har planlagt. Det klarer vi rett og slett ikke helt i denne kampen. Dagene som kommer nå blir helt avgjørende da de tre siste kampene kommer hver helg ut februar. Vi takker de som møtte opp med blått hjerte!