27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September - Oktober - November - Desember

Knepent tap i kampen om 6. plassen

23.02.2020

Vi ledet et godt stykke ut i 3. periode, men klarte ikke å forsvare ledelsen og muligheten til å kapre 6. plassen i Eliteserien mot slutten kampen.

Bare nesten... Antti Suoraniemi noterte seg for en ny nettkjenning for Tigers, men det holdt bare nesteN for våre gutter i kampen om 6. plassen.

Jevnt og tett
Det var Gjelleråsen som var nærmest i starten på kampen og når de etter halvspilt periode fikk sjansen i overtall så lot de ikke den gå fra seg og tok ledelsen etter 09.43. Men vi slo raskt tilbake da Simen Bendiksen (Jørgen Becher) utlignet til 1-1 kun drøye to minutter senere. Vi fikk også sjansen i overtall rett etter vår utligning, men her skjedde det lite da vi ikke en gang fikk avslutninger på mål i de to minuttene. I slutten på perioden var det Gjelleråsen som var mest frempå, men det ble ikke flere mål og dermed 1-1 etter en jevn 1. periode.

Tabellen Eliteserien

Fortsatt jevnt i midtperioden
Også i midtperioden var tempoet i kampen høyt og lagene veksler på å fyre av avslutninger mot motstanders målvakt. Så etter 08.32 av perioden er det vi som tar føringen i kampen da Jørgen Becher (Axel Wallin) overlister GIF målvakten og sender oss opp i ledelsen 2-1! Så etter 12.12 av midtperioden får vi en ny utvisning, men denne gangen holder vi unna. Men omtrent i det øyeblikket vi er fulltallige så ryker vi på nok en utvisning og denne gangen benytter Gjelleråsen muligheten til å score. Dermed sto det 2-2 på lystavla etter 15.35 et resultat som sto seg ut perioden.

Opp i ledelsen! Jørgen Becher har nettopp sendt oss opp i en 2-1 ledelse etter å ha blitt servert av Axel Wallin.

Snuoperasjon da Gjelleråsen slo NOR 92 (Innebandyavisen.no)

Spennende avslutning
Siste perioden starter med at vi allerede etter 02.58 av perioden får sjansen i overtall. Etter litt frem og tilbake er det Antti Suoraniemi som sender oss tilbake i føringen da han setter 3-2 etter assist fra Axel Wallin. Dessverre holder vi ledelsen i kun 26 sekunder før Gjelleråsen fikk muligheten til nok en gang og redusere, denne gangen til 3-3. Men gutta kjører på videre og vi tar på ny ledelsen da Jørgen Ripel (Philip Kämpe) etter 08.26 setter 4-3 og gir oss håp om seier og 3 poeng. Dessverre klarer vi heller ikke denne gangen å holde på ledelsen og drøye 6 minutter før slutt kommer 4-4. I stedet for at vi nok en gang tar tilbake ledelsen er det Gjelleråsen som scorer 5-4 snaue to minutter senere. Etter dette tar vi time out og setter Gjelleråsen under press. Når vi så får sjansen i overtall med 1.46 igjen av kampen tennes et lite håp. Men i vår iver etter utligningen så er det i stedet Gjelleråsen som øker til 6-4 med 19 sekunder igjen av kampen.
Dermed er det allerede før siste kamp hjemme mot Vålerenga kommend lørdag klart at vi blir nr. 7 i Eliteserien 2019/2020. En plass opp fra i fjor, men surt da vi var veldig nære en 6. plass.

Kampfakta Gjelleråsen - NOR 92

NOR 92 trener Jørgen Becher oppsummerer kampen som følger: - Kampen i Lihallen skulle vise seg å bli en tøff kamp som vi antok. GIF er ikke noe lett lag å spille mot da vi vet det blir tøffe dueller og enkelt situasjoner som blir avgjørende. Denne kampen føler jeg kunne vippet begge veier. Vi viser tildels bra spill både i det defensive og det offensive. I perioder blir vi nok litt for forutsigbare i vårt offensive spill og blir litt for lette og lese.. Det skapes sjanser i begge enden av banen og GIF er sterk og drar med seg en seier til slutt. Gutta leverer alt i alt en god prestasjon, men nå må vi tenke videre mot siste seriekamp til lørdag. Her venter VIF på andre siden av banen og vi skal levere en god kamp!

Thriller i bunnstriden
Selv om vi selv er klare for NM sluttspill og ender på en 7. plass spiller vi en viktig rolle i hvilke lag som rykker ned/spiller kvalik for å fornye plassen i Eliteserien. Med seier over Vålerenga så sender vi Oslo laget tilbake til 1. divisjon, samtidig som vi kommer å sanke 29 poeng denne sesongen. Harstad og Sandnes møtes også i siste serierunde så her blir det mye nerver og neglebiting vil vi tro...

Tett og jevnt. Det ble en jevn kamp i Lihallen på lørdag, men dessverre klarer vi ikke å få med oss 3 poeng og muligheter for en 6. plass.