2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September - Oktober - November - Desember

20.01.2020

NOR 92 ble nr. 5 i årets Norgesmesterskap for G17 lag i Stavanger i helgen.

Nr. 5. Didrik Ripel og NOR 92 ble nummer 5 i årets Norgesmesterskap for G17 lag som gikk av stabelen i Stavanger i helgen.

Håpet på semifinale før avreise
Før avreise til Stavanger var håpet og målet å kunne spille seg frem til en NM semifinale i årets Norgesmesterskap. NOR 92 kom ikke til turneringen som noen av favorittlagene, men kunne med den rette flyten og gode prestasjoner håpe på å kunne ta seg frem til en NM semifinale og da vet alle som har vært med en stund at der kan alt skje! - På lørdagen synes jeg vi hadde en god progresjon hele dagen. Første kampen, mot Asker, var vi ikke våkne fra start. Vi mistet altfor mye ball og ga bort kontring etter kontring og der er Asker veldig sterke. De vant fullt fortjent. Mot Sunde var vi heller ikke med fra start, men vi hevet oss etterhvert og vant ganske enkelt uten å imponere altfor mye. I kampen mot slevik synes jeg vi sto frem på en bra måte. I hvert fall defensivt. Slevik hadde det meste av spillet, spesielt i andre perioden da de hadde en stor ballbesittelse. Men vi lå kompakt og bra og fikk Slevik til å ta avslutt der vi ønsket. Slik oppsummerte Mikael "Sjökan" Sjövist i trenerteamet lørdagens matcher.

Kampfakta og resultater fra lørdagens kamper

Asker - NOR 92  4-3

Sunde - NOR 92  1-6

NOR 92 - Slevik  3-1

Søndagens sluttspill

NOR 92 endte med to seire og ett tap på en 2. plass i Pulje B og skulle dermed ut i en 1/8-finale mot Sandnes for å kjempe om et videre avansement i NM. - Kampen mot Sandnes ble en sliteseier. Vi møtte et skikkelig pålogget Sandnes som gjorde det vanskelig for oss. Men vi klarte å ha tålmodigheten og troa hele veien og vant til slutt, oppsummerte "Sjökan". Med denne seieren var NOR 92 klare for NM kvartfinalen og her var det gruppevinneren Ajer fra Hamar som ventet. - I kvarten mot Ajer gjorde vi en veldig bra match. Forsvarsspillet vårt var helt fantastisk gjennom hele kampen og den innsatsen guttene spilte med gjorde oss i trenerteamet stolt. Dessverre hadde vi marginene imot oss og med bare drøye minuttet igjen fikk Ajer en i våre øyne billig straffe. Når vi så prøvde å få trykk på dem og tok ut keeperen fikk vi utvisninger imot oss og så var den kampen over. Det føltes veldig tungt, spesielt når det var ting vi absolutt ikke kunne påvirke som avgjorde, forteller Mikael Sjöqvist.

1/8-finale NM, NOR 92 - Sandnes  3-2

1/4-finale NM, Ajer - NOR 92  2-1

Seier!
NOR 92 G17 gjorde som A-laget og vant mot Sandnes i helga.

Plasseringskampene
Opplegget i årets NM er nytt og det er første gangen dette gjennomføres. Gruppespillskampene ble avviklet over 2x15 minutter, mot 2x20 minutter tidligere, mens det var innført plasseringskamper for de lagene som etterhvert ble utslått. - Etter exiten i kvartfinalen skulle vi ut i to plasseringskamper. - Litt spesielt opplegg, men guttene imponerte meg igjen i måten de ristet av seg skuffelsen på og virkelig gjorde jobben også i de to siste kampene. Ikke minst mot Asker var vi på nytt sterke bakover og jobbet virkelig for hverandre. Offensivt scoret vi også noen skikkelig fine mål og begge de to siste kampene. For å oppsummere synes jeg vi kan se tilbake på NM og være brukbart fornøyde. Visst drømte vi om semi, men å bli nummer fem må sees som godkjent, oppsummerte NOR-trener Mikael Sjöqvist til nor92.com.

Kamp om 5-8. plass, Ull/Kisa - NOR 92  3-7

Kamp om 5. plass, Asker - NOR 92  0-2