27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September - Oktober - November - Desember

Slo Akerselva etter snuoperasjon

23.01.2020

NOR 92 ledet etter 1. periode og økte til 3-1 i midtperioden, men deretter ble det litt for mye "tut og kjør".

Jaaaaa!!!! Jørgen Becher scorer seiersmålet mot Akerselva og vi sikret oss 3 poeng som i praksis sikrer oss en plass i NM sluttspillet!

Bra start på kampen
NOR 92 tok initiativet i kampen fra start og skapte mye fremover, samtidig som Akerselva slet med å komme til avslutninger. Helt programmessig var det derfor da Antti Suoraniemi (Axel Wallin) sendte oss i ledelsen 1-0 etter spilte 4.16. Etter målet "pepret" vi Akerselva målvakten med skudd uten å få uttelling og i stedet var det Akerselva på ett av sine fåtallige skuddforsøk i 1. periode som utlignet til 1-1 etter 15.34 mot spillets gang. Men gutta var "påskrudd" i denne perioden og det var helt fortjent at vi tok tilbake ledelsen med kun 10 sekunder igjen på kampuret ved Jørgen Ripel (Kristian Becher). 2-1 til pause og 14-4 til oss i skudd forteller det meste om hvem som hadde flest sjanser.

Tabellen Eliteserien

Skapte mye første halvdel.
NOR 92 var best de første 30 minuttene av kampen før de nesten rotet det til for seg selv.

Bra trykk første halvdel av midtperioden, deretter ble det mye surr!

Gutta kom tente ut av garderoben og var klare for å fortsette der de slapp i 1. perioden. Vi øker også til 3-1 ved Erik Thingnes (Sindre Gulbrandsen) og hadde full kontroll på kampen frem til halvspilt periode da Akerselva på sin første avslutning på målet i denne perioden og ut i fra ingenting reduserer til 2-3 etter 9.59. De neste fire minuttene var det ingen av lagene som lykkes med å få en avslutning på mål, men plutselig det står 3-3 etter at Akerselva får uttelling på sitt andre skudd i denne perioden. I sluttminuttene av midtperioden var faktisk Akerselva som var best og som skapte noen sjanser mot Robin Kulpakko i NOR-buret. Etter 40 minutter sto det 3-3 på lystavla og det lå til rette for å bli en spennende sisteperiode...

Kampfakta NOR 92 - Akerselva

Jubilanten blokkerer skudd.
Eirik Oseth fikk før kampen mot Akerselva blomster for sine første 100 offisielle kamper for NOR 92.

Tre korsbåndskader stoppet ikke Jørgen (24): – Det var litt tidlig å legge opp (Drammens Tidende)

Spennende 3. periode...
De siste tjue minuttene startet garantert ikke sånn som NOR 92 hadde tenkt seg! Kun 31 sekunder tok det før Akerselva for første gang i kampen kunne ta ledelsen. Gutta ristet av seg skuffelsen og svarte på tiltale med utligning til 4-4 etter 4.18 fra en annen jubilant, nemlig Jørgen Ripel (Jørgen Becher) som fikk også blomster før kampstart for å ha passert 100 offisielle kamper for NOR 92. Men i stedet for at vi fikk kontroll på kampen var det igjen bortelaget som etter 9.34 igjen tok ledelsen. Men denne kampen hadde gutta bestemt seg for å vinne og gutta viste at de er vinnerskaller da først Antti Suoraniemi (Jørgen Becher) med sitt andre mål for dagen utlignet til 5-5 etter 10.38, før Jørgen Becher (Axel Wallin) avgjorde det hele med kun 2.17 igjen på kampuret. Litt drama på slutten ble det da Axel Wallin feide en Akerselva spiller over vantet med kun 24 sekunder igjen og Akerselva satset alt på en utligning med spill 6 mot 4, men gutta holdt greit unna og vant fortjent nok i det som kan kalles en sliteseier.

Poengligaen Eliteserien

Jublet for seier! NOR-gutta kunne juble for sin tredje strake seier etter kampen mot Akerselva onsdag kveld i Mjøndalshallen.

Jubilanter
Eirik Oseth og Jørgen Ripel fikk begge før kampen blomster for å ha passert 100 offisielle kamper for NOR 92, vi kommer tilbake til dette i en egen nyhetssak.