27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September - Oktober - November - Desember

Viktig seier!

19.01.2020

Vi kom til Sandnes med ett mål for øye - seier og 3 poeng! Vi reiste hjem med 3 meget viktige poeng og har langt på vei sikret oss en plass i NM sluttspillet!

NOR 92´s bestemann. Philip Kämpe noterte seg for 2 mål og 2 assist og ble av juryen kåret som NOR 92´s bestemann mot Sandnes.

Viktige poeng for begge lag!
Sandnes gjorde to bra kamper på Østlandet forrige helg. Det endte med et knepent tap for Gjelleråsen og en vanvittig snuoperasjon og 3 livsviktige poeng da de snudde 1-6 til 9-7 mot Fredrikstad. Mange inkludert Sandnes selv hadde steintro på at dette var vendepunktet for lagt og at de skulle bite fra seg godt mot oss. 3 poeng for Sandnes i lørdagens kamp hadde tatt de et langt og viktig steg bort fra nedrykk. Vi kom til Sandnes for å få med oss en ny seier og 3 viktige poeng som langt på vei ville sikre oss en plass i NM sluttspillet.

Kampfakta Sandnes - NOR 92

Jevn 1. periode
De første 20 minuttene i Hanahallen ble jevnspilte både i målprotokollen og i sjansestatistikken. Vi fikk den strarten på kampen vi hadde håpet på da vi tar ledelsen med 1-0 etter at Philip Kämpe (Didrik Grøstad) hadde vært frempå med sin første nettkjenning for dagen. Midtveis i perioden fikk vi også sjansen i overtall, men i stedet for flere nettkjenninger var det hjemmelaget som scorer i undertall og dermed sto det plutselig 1-1. I den siste delen av perioden ble det notert kun 3 skudd på mål og ingen av disse fant veien inn i nettmaskene, dermed sto det 1-1 på lystavla etter den første perioden. Verdt å merke seg var at Jørgen Becher også var tilbake i NOR 92´s startoppstilling og ikke bare kom inn på banen i overtallsspillet i kampen mot Sandnes.

Tabellen Eliteserien

Rykket fra i midtperioden
NOR 92 gikk til midtperioden med mål om å ta tilbake ledelsen, men det skulle på tross av noen gode muligheter ikke bli flere scoringer før vi passerte halvpilt match. Da var det klart for ny scoring fra Eirik Oseth (Philip Kämpe) som med sin andre scoring på to matcher sendte oss i føringen med 2-1 etter 10.07 av midtperioden. Men vi hadde ikke tenkt å gi oss med det, for etter 14.19 var det Philip Kämpe som med sin andre scoring for dagen sendte oss opp i en 3-1 ledelse helt på egenhånd. Da først Kristian Becher (Jørgen Ripel) etter 17.34 øker til 4-1 og kun 14 sekunder senere Erik Thingnes (Didrik Grøstad) med sitt første for dagen setter 5-1 så det svært lovende ut før sisteperioden. Dessverre får Sandnes med seg et meget viktig mål inn til pause da de reduserer til 2-5 med kun 35 sekunder igjen på tavla.

Poengligaen Eliteserien

Game, set og match!
Sandnes hadde nok kun et mål for øye foran sisteperioden, gå ut å gjenta snuoperasjonen de viste mot Fredrikstad forrige helg. Men NOR 92 spilte fornuftig og var tolmodige og slapp ikke Sandnes inn i kampen igjen. Etter 08.15 av siste periode får vi betalt som fortjent da Didrik Grøstad (Eirik Oseth) øker vår ledelse til 6-2 og det så unektelig meget lovende ut! Etter dette tok Sandnes time-out uten at det ga noen ønsket effekt for hjemmelaget. Mindre lovende ble det ikke da Erik Thingnes (Didrik Grøstad) med sin andre nettkjenning for dagen øker vår ledelse til 7-2 etter 51.49 av kampen og den siste spikeren i kista banket samme mann inn med sine tredje nettkjenning (assist fra Philip Kämpe) med under 3 minutter igjen å spille! Dermed kunne gutta fornøyd ta seg en velfortjent dusj og konstantere at det ble godt steming på flyet hjem til Oslo senere på kvelden!

- En meget god kamp av laget i dag. Sandes er tøffe i starten av kampen å ønsker og gi oss kamp hele veien i dag. Deres første rekke sliter og sliter mot vår der den gjengen leverer en solid kamp pluss. Vi har kontroll på deres farligste våpen gjennom hele kampen der vi er fokuserte hele veien. Både andre og tredje perioden sitter det meste vi ønsker. Kampen kommer inn i vårt spor og effektiviteten er veldig høy. Vi i trenerteamet er stolte over gutta i dag og gratulerer laget med en viktig seier!, sier Jørgen Becher til nor92.com etter kampen.

6. plass, ny kamp på onsdag!
I og med at Gjelleråsen tapte sin hjemmekamp mot Akerselva i ettermiddag betyr det at NOR 92 innhar 6. plassen i Eliteserien før laget nettopp møter Akerselva til ny kamp i Mjøndalshallen på onsdag. Det tetter seg til i kampen om en sluttspillsplass og en plassering på den øvre del av tabellen!