27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September - Oktober - November - Desember

Seier i siste serierunde!

01.03.2020

Gutta gjorde jobben mot Vålerenga og vant med 8-4 i serieavslutningen i Mjøndalshallen. Nå venter NM sluttspillet!

Tilbake! Linus Söderblom var tilbake i drakt nr. 26 mot Vålerenga og er klar for å bidra i NM sluttspillet.

Ut i 100
Det var våre gutter som gikk ut i 100 mot Vålerenga og tenningen og innsatsen vi så fra start lovet godt for fortsettelsen. Det var også vi som fant nettmaskene først da Jørgen Ripel scoret etter pasning fra våre hjemvendte sønn Linus Söderblom, 1-0 etter 04.43 av oppgjøret. Vi holder trykket oppe og får lønn for strevet da Jakob Grøstad helt på egenhånd fikser 2-0 etter 07.28. Vi hadde fått den starten vi håpet på! Men i stedet for at vi får flere mål er det plutselig Vålerenga som våkner og skjønner hva de spiller for. Vålerenga reduserer til 2-1 etter 14.25 og drøye to minutter senere står det 2-2 på tavla. Det blir ikke flere mål i første periode og i Harstad står det 3-3 etter 1. periode, spenningen er til å ta og føle på for bortelaget.

Vålerenga rykket ned (Innebandyavisen.no)

1+3. Philip Kämpe noterte seg for 1 mål og 3 assist i oppgjøret mot Vålerenga. Her gratuleres han av Antti Suoraniemi.

Sluttabellen i Eliteserien

Nervepirrende
Vi gikk ut i 100 også i midtperioden og tar også ledelsen 3-2 etter at Axel Wallin (Simen Bendiksen) satte ballen i nota allerede etter 03.45 av perioden. Deretter presser vi Vålerenga tilbake i banen og den gamle NOR-målvakten Kristian Skaug har mer enn nok å holde fingrene med i starten av perioden. Midtveis i perioden blir det spill 4 mot 4 en stund etter at begge lag pådrar seg hver sin utvisning uten at det fører til noen nettkjenning for noen av lagene. Etter 15.55 av perioden pådrar vi oss nok en utvisning og denne gangen lar ikke bortelaget seg be to ganger, 3-3 etter 16.20. Deretter tok det kun 27 sekunder før vi svarer med junioren Didrik Ripel (Philip Kämpe) og vi leder 4-3 foran de siste spennende 20 minuttene. I Harstad leder hjemmelaget 9-4 over Sandnes og dermed er det opp til Vålerenga selv om de skal ha sjanse på en kvalikplass etter at de siste 20 minuttene av sesongen er unnagjort.

Nettkjenning. Junioren Didrik Ripel noterte seg for en scoring mot Vålerenga og spilte en meget bra match.

Kampfakta NOR 92 - Vålerenga

Game, set og match
Vi hadde forventet et stormløp fra Vålerenga i siste periode. De måtte frem i angrep, de måtte minst få med seg to poeng for å ha håp om et fortsatt liv i Eliteserien. I stedet var det vi som klinket til og avgjorde kampen før halve perioden var spilt. 5-3 kom ved Antti Suoraniemi (Philip Kämpe) etter 04.46 av perioden. 6-3 etter 06.50 ved Philip Kämpe helt på egenhånd og da tok Vålerenga time-out. Det hjalp ikke i det hele tatt for drøye halvminuttet senere setter Linus Söderblom (Jørgen Ripel) spikeren i kista med 7-3 og slukker håpet om en ny kontrakt i Eliteserien for Vålerenga. En frisk start av hjemmelaget på sisteperioden! Da Axel Wallin (Philip Kämpe) satte 8-3 etter 14.11 var stemningen hos bortelaget på bunnivå. Vålerenga fikk med seg et trøstemål til 8-4 etter 15.26 og fikk også sjansen til å spille overtall etter 17.31 uten at de klarte å overliste Robin Kulpakko i NOR-målet. Dermed ender det hele med seier 8-4 til oss og Vålerenga må ta den tunge veien ned i 1. divisjon etter kun en sesong i vår øverste liga. Vi ender som tidligere nevnt på en 7. plass, en plass opp fra i forrige sesong og setter samtidig ny rekord for poengsanking i Eliteserien, totalt 29 etter 9 seiere, 2 uavgjorte (begge med tap på straffer) og 11 tap.

Jubler for scoring! Linus Söderblom noterte seg for scoring og assist da han var tilbake i blått og hvitt for Tigers.

All statistikk fra Eliteserien 2019/2020 finner du her!

NM Sluttspillet
Rett etter kampslutt så valgte de best seedene lagene sine motstandere i NM kvartfinalene (best av 5 kamper) og slik ble utfallet (lagene nevnt først har hjemmefordel)