27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September - Oktober - November - Desember

Blytungt!

05.11.2020

Det er bare å innse at vi er inne i en blytung periode. Gårsdagens kamp mot Gjelleråsen ble på ingen måte den oppturen vi hadde håpet på.

Bom, bom, bom! Det ble heller dårlig uttelling på våre skudd i denne kampen (også).

Ingen opptur...
Før kampen hadde vi en amibisjon og et håp om å forbedre oss fra Fredrikstad kampen og at det skulle være nok til å få med seg den første hjemmeseieren denne sesongen. I stedet ble det på mange måter en kopi av hva som skjedde for en uke siden. Vi henger like godt med som Gjelleråsen i kampbildet, skuddstatistikken var helt jevn (34-35), men hva hjelper det når vi er gavmilde hjemover og lite effektive i offensiv sone. Scorer vi 3 mål vinner vi ingen kamper, slipper vi inn 10 mål fremover spiller vi ikke i Eliteserien neste sesong.

Kampfakta NOR 92  - Gjelleråsen

Jevn 1. periode
Begge lag går ut i et høyt tempo og det gis ikke ved dørene i duellspillet. Det første målet kommer allerede etter 2.40 og det er Gjellersåsen som utnytter at vi er for gavmilde i eget forsvar. Etter 6.53 får vi sjansen i overtallsspill, men hva skjer da, dessverre noe vi har sett for mange ganger før denne sesongen, det er vi som slipper inn mål i overtallsspill. 2-0 til Gjelleråsen etter 8.20. Etter 9.37 får vi en ny mulighet i overtall, men heller ikke denne gangen klarer vi å score i overtall på tross av en haug med skuddforsøk. Endelig etter 15.54 løsner det da Didrik Grøstad etter pent spill knaller ballen uttagbart opp i krysset bak GIF målvakten og nytt håp! Snaue minuttet senere kjølner det håpet da Gjelleråsen øker til 3-1 som står seg til første pause. En perioden vi vinner klart i skuddstatistikken, men hvor vi byr Gjelleråsen på enkle scoringer og fortsatt sliter med uttellingen i eget lag.

Nære, men ingen scoring. Jonas Strand var nærme scoring, men det ble med bare nesten mot Gjelleråsen.

Midtperioden avgjorde kampen
Som mot Fredrikstad skulle en elendig midtperiode bli avgjørende for sluttresultatet i denne kampen. Kun 2.50 av perioden var gått før bortelaget økte til 4-1 og deretter skulle vondt bli til verre da bortelaget scoret ytterligere fire ganger før vi kunne notere oss for en scoring mot slutten av perioden, og dermed sto det hele 2-8 på lystavla og det så blytungt ut foran siste periode.

Tabellen Eliteserien

Fikk sjansen. Juniormålvakt Alexander Selbo fikk sjansen da Robin Kulpakko forlot målet etter halvspilt match.

Ga aldri opp
I starten på siste periode fikk vi sjansen i nok et overtallsspill, men det ga heller ingen uttelling denne gangen, men rett etter at Gjelleråsen ble fulltallige fikk vi endelig uttelling da Aleksi Järvenpää scoret sitt første mål for Tigers. Gutta øynet kanskje et bittelite håp da, men drøye tre minutter etter så slukket Gjelleråsen det håpet for godt med 9-3. Etter dette ble det litt "kokos" spill med angrep på angrep og kontringer begge veier og det var kun Gjelleråsen som lykkes med å score i de siste 10 minuttene da de fastsatte sluttresultatet til 10-3 med drøye minuttet igjen.

Mye å tenke på... Vi er inne i en blytung periode og spørsmålet nå er om vi klarer å "steppe opp" og ta ansvar!?