27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September - Oktober - November - Desember

Tunet ble for sterke igjen

15.11.2020

Tunet var bedre i alle spillets faser og slo oss greit med 17-5 i søndagens oppgjør for tomme tribuner i Høyenhallen.

2 målsscorer. Aleksi Järvenpää noterte seg for to nye nettkjenninger mot topplaget Tunet. Foto: @innebandavisen.

Fryktelig start
Som alltid håper man på en bra start på matchen, men når det står 5-0 på lystavla etter 07.08 borte mot Tunet skjønner de fleste at det blir veldig tøft å få med seg noe fra denne kampen. Vondt ble det verre og 6-0 sto det før halvspilt periode, før vi får to reduseringer på et par minutter ved Kristoffer Henriksen (Eirik Oseth) og Aleksi Järvenpää (Jakob Grøstad). Faktisk så kom alle periodens 8 mål før det var spilt 11.34 av perioden. Hvor ballen hadde befunnet seg i perioden viste også skuddstatistikken som lød på 15-7 i favør av hjemmelaget.

Scoret. Jakob Grøstad noterte seg for ett nytt mål mot Tunet.  Foto: @innebandavisen.

Kampfakta Tunet - NOR 92

8 sekunder
Det var tiden Tunet brukte til å øke ledelsen til 7-2 i midtperioden og slukke det som måtte være av håp hos oss. Dette målet ble fulgt av ytterligere fire mål fra hjemmelaget og før kampen var halvspilt sto det hele 11-2 til Tunet. Etter dette klarte vi og "stoppe blødningen" og faktisk endte den andre halvdelen av kampen med "kun" 6-3 til Tunet. Vi får med oss et "trøstemål" inn til siste pausen da Jakob Grøstad (Didrik Grøstad) reduserte til 11-3. Nok en gang gjør vi en anstendig andre halvdel av perioden og Tunet scorer kun ett mål til på de siste ti minuttene og dermed sto det 12-3 til Tunet foran siste perioden.

Tung kveld. Det ble en ny tung kveld for NOR-kaptein Didrik Grøstad og NOR-gutta i bortekampen mot Tunet for tomme tribuner.  Foto: @innebandavisen.

Anstending avslutning
Tunet knuste Sarpsborg med 18-3 og Gjelleråsen med 25-4 i sine to siste matcher, så det handlet mye om å komme fra dette med sånn nogenlunde "æren" i behold de siste tjue minuttene. Vi fikk en oppløftende start med ny redusering til 12-4 allerede etter 1.14 av perioden da Aleksi Järvenpää (Sindre Gulbrandsen) puttet sitt andre for kvelden. Men i stedet for at vi får pyntet ytterligere på resultatet så får Tunet muligheter til øke til 17-4 i løpet av de neste drøye 10 minuttene før vi avrundet en tung kveld i Oslo med å fastsette sluttresultatet til 17-5 da Sebastian Kämpe scoret etter 57.43 av kampen.

Sjansen fra start. Junioren Alexander Selbo fikk sjansen fra start i fraværet av Robin Kulpakko.  Foto: @innebandavisen.

Nøkkelkamp i vente
Hvorvidt de lokale helsemyndighetene vil tillate at kampen mot Sarpsborg onsdag 25/11 spilles i Mjøndalshallen vites ikke på nåværende tidspunkt og om det blir kamp så spilles den uten tilskuere på tribunen. Slik er vår nye hverdag med økt Korona smitte i distriktet. Følg med på våre websider og i sosial medier om status når det nærmer seg kampdatoen.