27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September - Oktober - November - Desember

Ballen ville ikke i mål...

29.10.2020

Vi gjorde en heroisk innsats mot Fredrikstad, hadde ballen mest, skapte de fleste og største sjansene, men det hjelper lite når ballen ikke vil i mål.

Som en vegg. Fredrikstad målvakt Nicholay Halvorsen sto som en vegg bakerst hos Fredrikstad og gjorde det vanskelig for Jørgen Ripel og de andre NOR-gutta.

Fartsfylt periode
Det var klart allerede fra første sekund at dette kom til å bli en kamp hvor det skulle kjempes knallhardt i hver eneste duell. Begge lagene satte opp et forrykende tempo. Det var vi som tok kommandoen i kampen og hadde et klart spillemessig overtak. Men faktisk gikk det hele 6 minutter av perioden før det første skuddet traff mål og det var det Fredrikstad som sto for. Deretter fulgte et bombardement mot Fredrikstad målvakt Nicholay Halvorsen som fikk en svett dag på jobben! Men så helt ut av det blå så er det Fredrikstad som får en sjanse de tar vare på og går opp i 1-0 etter 16.05 av perioden. Sjokket ble ikke mindre da de kun 16 sekunder senere øker til 2-0 etter at vi hadde vært i det gavmilde hjørnet. Heldigvis får vi også uttelling mot slutten av perioden da Axel Wallin (Sebastian Kæmpe) reduserte til 2-1 etter 19.34. Fortjent? JA!!!

Endelig debut. Aleksi Järvenpää fikk endelig sin debut for Tigers i går kveld mot Fredrikstad.

Kampfakata NOR 92 - Fredrikstad

Vi vant skuddstatistikken i 1. periode med 9-3 og vi fortsatte å kjøre på i starten på midtperioden. Men hva som skjer er at vi slipper inn nok et baklengsmål i steden for uttelling på våre sjanser. 3-1 på matchuret etter kun 2.15 av perioden. Etter dette setter vi opp tempoet enda ett hakk og vi skaper mye. Men så får vi en utvisning og Fredrikstad får sjansen i overtall etter drøye fem minutter. Ett sekund før vi blir fulltallige så scorer selvfølgelig bortelaget og øker til 4-1, utrolig frusterende og ikke et resultat som gjenspeilet ballinnehav og sjanser. Men i innebandy som andre ballsporter er det målene som teller... Midtveis i perioden er det vi som får en sjanse til å redusere i overtallsspill, men vi klarer heller ikke her å overliste "veggen" bakerst hos Fredrikstad. 17.17 ut i perioden er det igjen vi som må sone en 2 minutter i "fryseboksen" og selvfølgelig utnytter Fredrikstad dette og øker til 5-1 som også står seg inn til pause. Nok en frustrende periode hvor vi vinner skuddene med 12-8, men taper perioden med 0-3...

Scoret ett, kunne vært flere. Axel Wallin scoret ett mål mot Fredrikstad, men det kunne og burde ha vært flere.

Tabellen Eliteserien

93%
Tallet over viser redningsprosenten til Fredrikstad målvakt Nicholay Halvorsen i gårsdagens match. Det viser samtidig som han var meget god, at vi ikke var presise nok fremover med å forvandle våre store sjanser til mål. 3. perioden ble et kappløp mot Fredrikstad sitt mål, men når vi kun lykkes med å score en gang etter 50.35 Didrik Grøstad (Per Christian Brath) så hjelper det ikke at vi vinner skuddene i perioden med 9-2 og totalt med hele 30-13 når vi ikke får ballen inn i kassa. Dermed ebber det hele ut med et utrolig surt tap i en kamp hvor vi løper mye, kjemper hardt og har mesteparten av spillet i 5 mot 5.

Nettkjenning. Sebastian Kæmpe noterte seg for ett mål mot Fredrikstad.

Poengligaen Eliteserien

Må bare jobbe hardt videre!
Det er tungt å tape sånne kamper, men man må bare stå i det og kjempe videre! Det er ingen alternativ å gjøre noe annet. Det positive i går var at vi var det førende laget og det er kanskje bare små ting som må falle på plass før vi snur dette i vår favør. Neste mulighet blir neste onsdag (4/11) når Gjellersåsen kommer på besøk til Mjøndalshallen. Der møtes to revansjesugne lag, Gjelleråsen tapte nemlig 4-25 for Tunet i Lihallen og er som oss "skadeskutte".