27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September - Oktober - November - Desember

Flau forestilling!

24.10.2020

Håpet om en bra match og et godt resultat sloknet fort i Grefsenhallen og det ble dessverre bare verre utover i kampen.

Motgang... Det ble dessverre et nytt tap da Akerselva sto for motstanden i Grefsenhallen på lørdag.

Det er i motbakke det går oppover...
Etter tre uker med spilleopphold hadde vi muligheter til å forberede oss godt til fortsettelsen av serien og det skal ikke stikkes under en stol av vi hadde en fordel da Akerselva ikke har kunnet drevet med fellestreninger under en periode på 10 dager på grunn av Korona karantene for hele laget. Man skulle tro det motsatte var tilfellet om legger denne kampen til grunn, for dette var rett og slett for dårlig!

Bom, bom, bom. Det ble flest skudd i blokka når vi forsøkte å overliste IKA forsvaret.

Programhelt
Vår nykommer Aleksi Järvenpää ble dessverre kun en programhelt i denne kampen da han på grunn av forkjølelsessymptomer måtte holde seg hjemme i henhold til smittevernsprotokollen. Han hadde vi virkelig behøvd i denne matchen! De 11 utvalgte fikk allerede smake på nedturen etter 3.49 da vi serverte vertene et mål på et sølvfat. Bedre ble det ikke da IKA økte til 2-0 før 1. perioden var halvspilt. Et lite håp fikk vi etter 11.08 da Kristoffer Henriksen (Jørgen Ripel) reduserte til 2-1, men gleden ble kortvarig da IKA økte til 3-1 snaue tre minutter senere og dette sto seg perioden ut.

To nettkjenninger. Junioren Kristoffer Henriksen noterte seg for to nye nettkjenninger mot IKA.

Kampfakta Akerselva - NOR 92

Grusom første halvdel av midtperioden
Hørt det før sier du? Joda og det gjentok seg dessverre i denne kampen. Allerede før det var gått to minutter av perioden så reduserer vi til 3-2 ved Axel Wallin (Alexander Jaksland) og nytt håp var tent. Men hva skjer så, jo vi kollapset fullstendig nok en gang i starten på en periode. 3-2 ble til 7-2 i løpet av drøye fem minutter! Da blir det fryktelig vanskelig å vinne innebandykamper. Time out ble begjært og vi reduserer umiddelbart til 7-3 ved Kristoffer Henriksen (Didrik Grøstad) som putter sin andre for dagen, men det hjalp lite da IKA svarte med 8-3 drøye minuttet senere. Vi får med oss en ny redusering til 8-4 ved Jørgen Ripel (Didrik Grøstad) inn til siste pause og kanskje var det et lite håp?

Lite hjelp. Vi slapp til Akerselva med hele 38 skudd mot Robin Kulpakko, det er alt for mye!

Game, set og match
Det lille håpet som fantes foran den siste perioden ble raskt slukket da IKA satt 9-4 etter kun 4.13 av perioden. 10-4 kom etter 6.16 og kampen var definivt sluttspilt. Før vi klarte å pynte på resultatet så øker Akerselva til 11-4. Axel Wallin reduserer til 11-5 etter pasning fra Christoffer Vadla med under fem minutter igjen i overtallsspill. Mot slutten av kampen scorer lagene en gang hver og vi avsluttet det hele med en redusering til 13-6 på straffe ved Axel Wallin.

Flere nummer for små. Didrik Ripel og NOR-gutta ble flere nummer for små i lørdagens oppgjør mot Akerselva.

For dårlig!
Akerselva er et lag vi skal kjempe jevnt med, men i denne kampen var det ikke særlig tvil om at de var flere hakk bedre enn oss. Dette er rett og slett for dårlig om vi skal være med å kjempe om en sluttspillsplass denne sesongen. Her har vi mye å forbedre og vi har veldig dårlig tid. Allerede på onsdag så kommer tabell jumbo Fredrikstad på besøk. Et nytt tap der og vi ligger helt siste i Eliteserien...

- Kampen i dag får vi aldri inn i vårt spor, tidvis skaper vi flere god sjanser og har god flyt i spillet. Vi blir skytende for mye i tekk og det tar litt for lange tid mellom hver avlevering. Personlig syns jeg vi blir straffet veldig hardt etter våre feil hvor Akerselva til tider er meget effektive. Ikke så rart dem er effektive da sjansen blir levert på sølvfat. Vi avslutter 2. periode ganske bra og der hadde vi håpet på å kunne ta med oss disse momentene inn til siste periode, noe vi slet med. Det blåses på alt alle veier og kampen blir veldig vanskelig å ta tak i. I dag er vi ikke gode nok, men kampen som kommer til onsdag skal vi brette opp det vi har av tøy på armene og levere en bedre versjon av oss selv, var NOR-trener Jørgen Bechers oppsummering.