27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September - Oktober - November - Desember

1. perioden ødela alt

26.09.2020

Vi var ikke på nett i det hele tatt 1. periode og ble straffet knallhardt av Slevik som kunne gå til første pause med 6-2 og dermed var det en formidabel oppoverbakke å forsere resten av kampen for våre gutter.

Betenkte... En betenkt trener trio etter 1. perioden i Gressvikhallen i kveld.

Grusom start
Kun 2.29 sto det på klokka i Gressvikhallen da hjemmelaget på en litt heldig måte fikk ballen inn bak en forfjamset Robin Kulpakko i NOR-buret. Bedre ble det ikke da Slevik straffet oss etter å ha blokkert en bra sjanse for oss, for så å kontre inn 2-0 etter 5.31. Det var ikke akkurat en slik start på kampen vi hadde håpet på. Et lite håp ble tent da Atle Billing noterte seg for sin første nettkjenning i NOR-drakta da han reduserte til 2-1, men dessverre skulle det håpet bli slukket raskt! 12.13 sto det da Slevik økte til 3-1, 15.47 var det klart for 4-1 og bedre ble det ikke da vi bød på et selvmål og 5-1 til Slevik etter 15.58. Verre skulle det bli for Slevik fikk også inn 6-1 etter 18.32 og oppoverbakken for resten av kampen var bratt! Helt på tampen av perioden fikk vi straffe og her viste Axel Wallin seg som et sikkert kort da han reduserte til 6-2. En betenkt gjeng med NOR-spillere kunne ta turen i garderoben for å kjøle ned hodene.

Første nettkjenning. Atle Billing reduserte til 2-1 med sin første nettkjenning for NOR 92.

Høydepunkter fra Slevik - NOR 92 (takk til Slevik Live)

Bedring i midtperioden
Slevik er en av medaljefavorittene denne sesongen og et underlege med 4 mål med to perioder igjen er ingen enkel oppgave. Skulle vi ha et snev av håp var vel det å score periodens første mål en forutsetning. Slik gikk det dessverre ikke. Etter at vi hadde holdt unna i undertall i starten av perioden, fikk Slevik uttelling først og dermed sto det 7-2 kun 05.27 ut i perioden. Deretter kom vi litt mer inn i kampen og fortjent nok var det at Kristoffer Henriksen (Sebastian Kämpe) reduserte til 7-3. Men motgangen fortsatte da Slevik slo tilbake med 8-3 etter 12.01 og gjorde livet surt for gutta i blått. Før perioden var slutt fikk vi nok en redusering da Sebastian Kämpe (Sindre Gulbrandsen) reduserte til 8-4. En bedre periode av NOR-gutta som ender 2-2.

Iskald på straffer. Axel Wallin satte sin andre strake staffe for sesongen mot Slevik.

Godkjent avslutning
Som foran 2. perioden så var vi avhengige av det første målet for å skape et snev av spenning i matchen. Men igjen, Slevik var skarpere og klinket til med to kjappe nettkjenninger i starten av siste periode og avgjorde definitivt kampen. Heldigvis kollapset vi ikke etter dette, men stoppet "blødningen".  10-5 etter at Axel Wallin (Kristoffer Henriksen) scoret etter halvspilt sisteperiode, før Slevik økte til 11-5. Vi avslutter matchen da Kristoffer Henriksen (Sebastian Kämpe) fastsetter sluttresultet til 11-6 med drøye fem minutter igjen av oppgjøret.

Kampfakta Slevik - NOR 92

Oppsummeringen
Vi slipper inn for mange mål, for mange enkle mål og vi brenner for mange gode sjanser. Veldig enkelt oppsummert så var dette forskjellen på lagene. I tillegg må vi innse at vi ennå ikke klarer å spille oss ut av presset som Slevik setter oss under periodevis. Men vi har et ungt mannskap som behøver litt tid på oss, så med litt ekstra treningsinnsats og litt mer erfaring så kommer vi til å bite godt fra oss utover sesongen. På onsdag er det en ny tøff utfordring som venter da Sveiva står på motsatt banehalvdel.