27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September - Oktober - November - Desember

Greåker ble for sterke

21.09.2020

På forhånd var det ventet at dette kom til å bli en av sesongens tøffeste kamper, og tøft ble det, men det vi viste periodevis må vi ta med oss videre fra denne kampen.

Tøff utfordring! Jørgen Ripel og de andre NOR-gutta fikk som ventet nok å bryne seg på mot Greåker.

Grei start!
NOR 92 hang bra med i starten på kampen og spillet bølget frem og tilbake med sjanser til begge lag. Imidlertid var det Greåker som noterte seg for den første nettkjenningen etter 6.28 av matchen. Etter dette var vi fortsatt frempå og hadde våre farligheter vi også selv om det var Greåker som kom til flest avslutninger på mål. Litt unødvendig føltes det da Greåker økte til 2-0 med kun halvannet minutt igjen til første pause, et uheldig tidspunkt å slippe inn mål på. Oppsummert var dette en periode hvor vi hang med brukbart med mot Norges beste lag, men blir straffet knallhardt når vi gjør feil.

Kampfakta NOR 92 - Greåker

Godkjent debut! Christoffer Vadla fikk sin debut mot Greåker og fikk klart godkjent og blir en bra forsterkning for NOR 92.

Tabellen Eliteserien

Sjokkåpning på midtperioden
Kun 10 sekunder av midtperioden var spilt da Greåker økte til 3-0, en real kalddusj for NOR-gutta som hadde andre planer. Heldigvis fikk vi straffe kun sekunder senere og Axel Wallin overlistet Greåker målvakten og dermed slo vi raskt tilbake med 1-3 allerede 31 sekunder ut i perioden. Men i stedet for at vi fikk ytterligere en redusering var det Greåker som økte til 4-1 etter 4.18 av perioden. Kun sekunder senere fikk vi sjansen i overtallsspill og øynet muligheter for redusering, men hva som isteden skjedde var at Greåker øker til 5-1 i vårt overtallsspill. Etter dette tente gutta mer til og da Henrik Gommerud vant en ball bak Greåkers mål som Jørgen Ripel sikkert satte inn til 5-2 etter halvspilt kamp var vi med igjen. Men istedenfor at vi får ytterligere en redusering var det Greåker som økte til 6-2 etter 11.38 av  perioden, noe som skulle vise seg å bli periodens siste scoring.

Redusering av Ripel. Jørgen Ripel har akkurat redusert til 2-5 i midtperioden.

Avgjorde midtveis i siste perioden
Skulle vi skape noe spenning i denne kampen var vi avhengige av et par reduseringer i starten på siste periode. Det skjedde ikke og dessverre for oss var det Greåker som kunne øke til 7-2 i overtallsspill 6.35 ut i perioden. Snaue minuttet senere var det vi som igjen fikk sjansen i overtall, men det gikk like dårlig som ved forrige forsøk og isteden er det Greåker som scorer og øker til 8-2 etter 9.15 av sisteperioden. Dette var også starten på en grusomt minutt for oss! 9-2 kom etter 9.56 og 10-2 etter 10.06. Her vil en videoanalyse vise hva vi kan lære i ettertid. Vi klarer dog å skjerpe oss og drøye minuttet etter Greåkers siste scoring reduserer Jakob Grøstad (Jørgen Ripel) til 3-10. Etter dette tar vi oss sammen og snører igjen sekken bakover og med drøye 4 minutter igjen av matchen setter Eirik Oseth (Jørgen Ripel) dagens siste scoring og fastsetter sluttresultatet til 4-10.

Sesongens første nettkjenning. Jakob Grøstad noterte seg for sin første nettkjenning for sesongen mot Greåker.

Poengligaen Eliteserien (og NOR 92)

NOR 92's bestemann. Eirik Oseth ble kåret til BB hos hjemmelaget, her setter han kampens siste mål til 4-10.

Noe å ta med seg videre
Vi har et nytt og ungt lag med mange nye konstallsjoner i laget. I så måte skal vi på ingen måte grave oss ned etter et 6 målstap for de regjerende mestrene Greåker. Det viktige fra denne kampen blir å ta med seg de erfaringene vi gjorde videre og forbedre det som ikke var bra og fortsette å utvikle det som var bra. For det var faktisk en del positivt også i matchen som vi skal ta med oss videre!

Klar for nye utfordringer. Unggutten Didrik Ripel er klar for å yte max. når Slevik og Sveiva står for tur i de neste matchene.

Tøff motsand i de neste kampene
NOR 92 får også tøff motstand i de neste kampene med Slevik borte (26/9) og Sveiva hjemme (30/9), men vi har trua på at gutta kan komme med noen overraskelser i disse kampene. Vi håper på støtte fra tribunen i neste hjemmematch mot Sveiva og kan forsikre publikum om at smittevernet i Mjøndalshallen er godt ivaretatt. Velkommen på kamp!