27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September - Oktober - November - Desember

Knepen seier i seriepremieren

12.09.2020

Etter en litt vaklende start snudde vi kampen til vår fordel i midtperioden og la grunnlaget for sesongens første seier!

3-målsscorer! Axel Wallin markerte seg allerede i første serierunde og noterte seg for 3 nettkjenninger mot Sarpsborg.

Trøblete start

Det var Sarpsborg som startet kampen best med to kjappe scoringer i seriepremieren i Skjeberghallen. Først 1-0 etter 1.26 og deretter økte de til 2-0 etter 6.26. Men NOR-gutta lot seg ikke stresse og jobbet seg tilbake i kampen med to kjappe scoringer. Først var Didrik Grøstad frempå etter 6.44 da han reduserte til 1-2, før Axel Wallin utlignet til 2-2 kun 15 sekunder senere. Men Sarpingene slo tilbake kun 1.30 etter utligningsmålet da de scoret sikkert på straffe. 4-2 kom også 3 1/2 minutt før pausesignalet og vi hadde fått en treg start på kampen.

Gnistrende midtperiode
I midtperioden gikk NOR-gutta rett i strupen på Sarpingene som plutselig hadde mer enn nok med å avklare i eget forsvar. NOR 92 vant alle dueller og presset hjemmelaget bakover på banen. Dette ga raskt resultater i scoringer også, først redusering til 3-4 fra Axel Wallin med sin andre scoring for dagen, før samme mann skapte balanse i regnskapet med 4-4 etter 4.26 av perioden. NOR 92 fortsatte å "pepre" Sarpsborg målvakten med skudd og uttelling og ledelse ble det da Markus Gommerud traff mellom stengene og sendte oss i føringen med 5-4 etter 9.53 av midtperioden. Da mente Sarpsborg trenerene at nok fikk være nok og tok time out for å samle troppene. Det funket ikke spesielt godt for Didrik Grøstad gjorde vondt til verre for vertene da han scoret vårt fjerde mål i perioden og sendte oss opp i 6-4 kun drøye to minutter senere. Det ble ikke flere nettkjenninger i midtperioden og skuddstatistikken 1-11 sier vel det meste om hvor ballen befant seg i den perioden.

- Knepent tap i seriepremieren (Sarpborg Arbeiderblad)

To nettkjenninger. Didrik Grøstad noterte seg for 2 nettkjenninger i seriepremieren. Her servert av unggutten Markus Gommerud.

Bra kontroll i siste
I den første halvdelen av siste periode var det fortsatt vi som skapte de fleste målsjansene uten at verken vi eller Sarpsborg klarte å overliste målvaktene. 13.24 ut i perioden pådro en Sarpsborg spiller seg rødt kort (5 minutter lagsstraff) og dermed burde kampen være avgjort. Men Sarpsborg klarte noe i undertall de ikke hadde klart siden slutten på 1. periode, og score mål! Dermed ble det litt spenning på slutten som det alltid blir når ett lag jager utligning. Men NOR 92 red greit av sluttminuttene i undertall 6 mot 5 og kunne dermed innkassere en viktig 3-poenger på bortebane i seriepremerien.

Kampfakta Sarpsborg - NOR 92

Seier! NOR-gutta kunne juble for seier i seriepremieren borte mot Sarpsborg i Skjeberghallen.

Viktig seier!
Poeng i slike kamper kan vise seg å bli tungen på vektskålen når status skal gjøres opp mot slutten av sesongen, ingen tvil om at dette var en såkalt 6 poengskamp. I de neste kampene venter tøff motstand for NOR-gutta, først tar vi i mot Greåker hjemme i Mjøndalshallen neste søndag, før vi møter Slevik (B) og Sveiva (H) i de neste kampene.

- Svak midtperioden ødela for Sarpsborg (Innebandyavisen.no)

Bra start på sesongen. Alltid godt med seier i premieren, neste søndag er det klart for hjemmepremieren mot Greåker.

Ønsker du å sikre deg plass på tribuenen for å se hjemmekampen neste søndag mot Greåker og resten av hjemmekampene denne sesongen? Bestill sesongkort her!