17.08.2021

Det ble som forventet en jevn og tett kamp mot Sarpsborg i gårsdagens treningskamp i Mjøndalshallen.

Tomålsscorer. Mathias Gommerud noterte seg for to nettkjenninger mot Sarpsborg i mandagens treningskamp.

Bra start
Vi kommer bra i gang i matchen og følger kampplanen. Begge lag skaper sine sjanser i de første ti minuttene av oppgjøret, men det er vi som får det første målet da Mathias Gommerud (Markus Gommerud) setter dagens første. Nøyaktig to minutter senere er det klart for 2-0 da Mathias Gommerud (Jørgen Ripel) setter sitt andre for kvelden. Men etter dette "slokner" vi litt og det er Sarpsborg som skaper de fleste sjansene og som også får uttelling. Tre scoringer av bortelaget fører til at de går til første pause med en 3-2 ledelse. Skudd: 7-14.

Opphenting i starten på midtperioden
I starten på midtperioden er det vi som er hetest og som også får uttelling på sjansene da vi snur kampen med to mål fra Axel Wallin. Først 3-3 etter 3.01 av perioden etter assist fra Didrik Grøstad, deretter til 4-3 etter 05.19 og denne gangen gjorde Axel alt selv. Så var det Sarpsborg sin tur til å snu kampen igjen med to scoringer, 4-4 etter spilte 11.36 av perioden og 5-4 etter 12.45. Men gutta kjempet godt inn mot pause og fortjent nok var det når Didrik Grøstad (Markus Gommerud) utlignet til 5-5 etter 17.59. Dette resultatet sto seg inn til andre pause. Skudd: 5-7

Kampens andre tomålsscorer. Axel Wallin kom direkte fra en tøff landslagssamling i helga, men puttet på to ganger mot Sarpsborg.

Litt for utålmodige i sisteperioden
I starten på siste periode får vi sjansen i overtall da Sarpsborg pådrar seg en utvisning, men lykkes ikke med å putte ballen i mål. Det gjorde vi derimot kun 8 sekunder etter at Sarpsborg ble fulltallige da Sindre Gulbrandsen (Markus Hegnes Hansen) satte 6-5. Etter en god periode fra oss hvor vi hadde sjansen til å øke, er det i stedet Sarpsborg som utligner til 6-6 09.26 ut i perioden. Vi etablerer tidvis et bra trykk mot Sarpsborg forsvaret i siste periode og i ett av disse angrepene får Kristoffer Bakke (Aleksi Oskari Järvenpää) uttelling og sender oss opp i 7-6 etter 12.11 av perioden. Litt unødvendig er det da vi gjør det litt for lett for Sarpingene drøye minuttet senere og de takket for tilbudet og setter 7-7 som skulle vise seg å bli kampens siste mål. Skudd 3. per.: 9-7, totalt 21-28.

Kampfakta NOR 92 - Sarpsborg

Ny scoring. Kristoffer Bakke noterte seg også mot Sarpsborg på scoringslisten med en nettkjenning.

Slik oppsummerte NOR 92 trener Malcolm Schäfer kampen mot Sarpsborg: - Efter en bra match emot Gjelleråsen kommer vi idag ut och startar bra med bra tålamod och driv på kasse men blir sedan ängsliga och bjuder Sarpsborg på alldeles för stora ytor vilket gör att Sarpsborg leder med 3-2 efter första.

I andra perioden så startar vi bäst om man kollar offensivt och vänder till 4-3 men släpper fortsatt till för många lägen, men totalt sett gör vi en bättre period.

Tredje perioden så spelar vi bättre defensivt men blir för desperata framåt. Totalt sett över sextio minuter så märks det att vi är inne i en tung period men vi behöver vara mer påkopplade och visa att vi är ett lag att räkna med, vi kan spela bättre och skall göra det redan på fredag, tack till all publik och ni som kollade hemifrån. Extra plus idag går till Nicolai!

Mellomfornøyd. Malcolm Schäfer (med ryggen til) og Robin Ek var sånn passe fornøyd med prestasjonene mot Sarpsborg.

Siste scoringen. Kaptein Didrik Grøstad satte 7-6 målet, men ble dessverre ikke matchvinner da Sarpsborg utlignet minuttet senere.

Neste test for gutta er på fredag da vi møter Gjelleråsen i Lihallen med kampstart kl. 20.00