21.08.2021

Fredag kveld var det returmatch mot Gjelleråsen i Lihallen i sesongens tredje treningsmatch.

Scoring! Aleksi Järvenpää noterte seg for sesongens første nettkjenning i treningskampen mot Gjellersåen fredag kveld.

Returmatch
Lagene møttes også i Mjøndalshallen i forrige uke i en kamp vi vant med 7-5. Kampen mot Gjelleråsen var vår andre kamp denne uken og sesongens tredje.

"Inför matchen var det fortsatt fokus på försvarsspelet och tålamod", fortalte NOR 92-trener Malcolm Schäfer til nor92.com.

I den første perioden tar vi initiativet og holder Gjelleråsen på avstand, vi gjør noen mindre feil som gir GIF et par mindre muligheter og en stor hvor de straffer oss og gjør 1-0. Men vi holder koken og utligner til 1-1 etter en soloprestasjon av Didrik Ripel etter 16.40 av den første perioden. 1-1 står seg til pause i en periode hvor vi følger planen vi satt opp, men gjør det alt for vanskelig offensivt og får derfor ikke ut 100% av vårt potensiale.

Solomål. Didrik Ripel (nr. 4) lager et solomål i første periode og sørger for at vi tar med oss 1-1 til første pause.

Foran den andre perioden forsøker vi å justere på visse detaljer, men fortsatt sliter vi offensivt og velger alt for vanskelige løsninger og byr ikke opp til noen publikumsvennlig innebandy. På tross av dette er det vi som tar ledelsen med Mathias Gommerud (Sindre Gulbrandsen) etter 12.08 av perioden. De offensive utfordringene slipper ikke utover i perioden og i tillegg tar vi også etterhvert unødvendige vanskelige valg defensivt. På tross av dette går vi til andre pause med ledelsen 2-1.

Bra start på tredje, deretter mister vi hodet
I den tredje perioden øker vi tidlig ledelsen til 3-1 ved Jørgen Ripel etter pasning fra Sebastian Kämpe, for så å miste hodet og slipper inn både 2-3 og 3-3 i løpet av 113 sekunder. Trenerteamet tar da en en timeout for å få i gang laget igjen. 1.40 før sluttsignalet får vi uttelling på sjansene da Axel Wallin (Didrik Grøstad) setter 4-3. Den siste spikeren i kista setter Aleksi Järvenpää 17 sekunder senere og igjen var det vår lagkaptein Didrik Grøstad som sto for assisten.

Kampfakta Gjelleråsen - NOR 92

Ny seier. På tross av tunge bein og en kamp hvor vi sliter offensivt reiser vi hjem med seier over Gjelleråsen.

"Det vi kan ta med oss genom matchen är att vi gör det bättre defensivt än emot Sarpsborg i måndags, är 50% i powerplay,100% i boxplay samt att vi hittar ett sätt att vinna på trots att vi kan mycket bättre offensivt. Det märks att vi är inne i en tung period och killarna får nu två dagar ledigt innan det är dags att koppla på igen" oppsummerer Malcolm Schäfer etter kampen.

Nå blir det egentrening og hvile i helga for gutta før neste uke blir begivenhetsrik med miniturnering mot Greåker, Tunet og Slevik i Høyenhallen med to kamper på lørdag og en på søndag.

Seriestarten nærmer seg med stormskritt og vi ser ut til å være på rett vei...

Flere bilder tatt av vår klubbfotograf Glenn Selbo finner du på vår Facebookside og på Instagram.