11.08.2021

Mye positivt å ta med seg videre da Gjelleråsen ble beseiret i sesongens første treningskamp.

Bra start! Kristoffer Bakke fikk en bra start i NOR-drakta med 3 nettkjenninger i treningskampen mot Gjelleråsen.

Bra fart fra start!
Det var nesten 7 måneder siden forrige kamp i Mjøndalshallen for gutta, og man så raskt at det var en spillesugen gjeng som stilte til match i går. Det var bra fart i kampen fra start, og det var vi som hadde de fleste og beste avslutningene på mål. Det ble trykket bra til i duellene, men dommerne skal ha honnør for at de la en linje de fulgte hele veien og lot lagene spille fysisk uten at det ble stygt. Etter et målløst første kvarter fikk vi endelig uttelling da Axel Wallin (Jørgen Ripel) satte 1-0 etter 17.22, noe som ble periodens eneste mål og vi kunne gå til pause med ledelsen. Skudd 1. periode 10-3 i favør av oss.

Målscorer. Axel Wallin ble med sin nettkjenning den eneste målscorereren i en målfattig 1. periode.

Jevnere midtperiode
I midtperioden kom Gjelleråsen ut med mye energi og amibsjoner om scoringer. Det tok kun 3.15 av perioden før det sto 1-1 på tavla og kun 18 sekunder senere var kampen snudd da bortelaget plutselig ledet 2-1. Men NOR 92 jobbet seg jevnt og trutt inn i kampen igjen og 10.07 ut i perioden åpnet Kristoffer Bakke scoringskontoen sin i NOR 92 med sin første nettkjenning for kvelden. 2-2 sto seg ut perioden og en spennende 3. periode ventet de ca. 100 tilskuerne som hadde tatt turen til Mjøndalshallen for å overvære sesongens første treningskamp. Skudd 2. periode 8-6

Debut. Malcolm Schäfer (bildet) og Robin Ek debuterte som nye trener i sin første match for NOR 92 med seier.

Bra avslutning
Det var et tent hjemmelag som entret banen for den siste perioden og det gikk ikke mer enn 27 sekunder før vi var tilbake i føringen da Kristoffer Bakke (Sindre Gulbrandsen) med sine andre scoring for dagen sendte oss opp i en 3-2 ledelse. Men Gjelleråsen ville også være med på leken denne kvelden og kjempet seg tilbake i kampen tre minutter senere med sin 3-3 scoring. Så 7.49 ut i perioden er vi nok en gang i føringen, 4-3 kommer ved Axel Wallin (Jørgen Ripel) som noterer seg for sin andre scoring for kvelden. Drøyt midtveis i perioden (11.37) gjør Kristoffer Bakke (Aleksi Oskari Järvenpää) sin tredje scoring og sender oss opp i en 2 målsledelse. 14.22 ut i perioden roter vi det til litt for oss selv da vi setter ballen i eget mål og dermed sto det 5-4 på lystavla. Men vi lot oss ikke stresse av dette. Gjelleråsen gikk høyere opp i banen og forsøkte å trykke til litt ekstra, da ble det bedre rom for oss på overganger og en av dem lot ikke Didrik Grøstad (Jørgen Becher) gå fra seg da han sendte oss opp i 6-4 etter 17.34. Litt spenning på slutten da Gjelleråsen fikk lurt inn en ball bak Alexander Selbo i NOR-målet med 93 sekunder igjen på kampuret, men all tvil ble feid til side da Mathias Gommerud tok kjøkkenveien og plasserte ballen sikkert bak Gjelleråsen målvakten med 51 sekunder igjen og fastsatt med det sluttresultatet til 7-5. Skudd 3. periode 8-9, totalt 26-18.