27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Fortsatt fremgang på tross av tap

18.01.2021

Det ble tap i den tøffe bortekampen mot Sveiva, men vi tar med oss det positive fra denne kampen i forberedelsene til hva som venter i nøkkelkampene fremover.

Nettkjenninger! Det ble to nettkjenninger mot Sveiva for Jørgen Ripel (nr. 88). (Foto: Innebandyavisen.no)

Tung start på kampen
Det gir alltid ekstra energi med en god start på en match, med dessverre fikk vi ikke den starten vi håpet på mot Sveiva da hjemmelaget allerede etter 4.26 tok ledelsen med 1-0. Bedre ble det ikke da de økte ledelsen til 2-0 etter halvspilt periode. Etter 12.28 får vi muligheter til å reduserer hjemmelagets ledelse da vi skal spille 5 mot 4 etter at Sveiva pådro seg en utvisning. I steden er det Sveiva som øker til 3-0 i vårt overtall. Her har vi et klart forbedringspotensiale da dette har skjedd noen ganger tidligere denne sesongen. Vi får noen muligheter mot slutten av perioden, blant annet et nytt overtallsspill, men det vil seg heller ikke her så perioden ebber ut med 3-0 til Sveiva.

Kampfakta Sveiva - NOR 92

Tøff midtperiode

Håpet om en rask redusering i midtperioden ble raskt slukket av Sveiva som øker til 4-0 allerede etter 2.12 av perioden. Men gutta jobber og sliter videre å viser aldri de har tenkt til å gi opp og på tross av at det ikke så spesielt lyst ut da hjemmelaget øker til 5-0 etter halvspilt kamp og vi heller ikke klarer å utnytte det tredje overtallsspillet minuttet etter. 16.51 ut i perioden legger Sveiva på til 6-0 før vi endelig får vår redusering til 6-1 da Jørgen Ripel (Kristoffer Henriksen) effektuerer en eksemplarisk kontring i nettet bak Sveiva målvakten etter 18.10 av midtperioden. Dessverre for oss så bruker Sveiva kun 23 sekunder på å øke til 7-1 et resultat som står seg til andre pause.

Travelt! Robin Kulpakko fikk en travel kveld i Rommenhallen og spesielt i de to første periodene. (Foto: Innebandyavisen.no)

Tabellen Eliteserien

Moral!
7-1 etter 40 minutter kan lett føre til at moralen faller og at spillerene blir preget av motgangen, men en ting vi skal ta med oss videre er at på tross av dette, mot en av de bedre lagene i serien på bortebane, gir gutta seg aldri! De er en egenskap som blir viktig i nøkkelkampene som kommer. I siste perioden kjemper vi videre og har bedre kontroll på defensiven og får også periodens første mål da Jørgen Ripel (Axel Wallin) reduserer til 7-2 etter 7.40 av perioden med sin andre nettkjenning for kvelden. Igjen bruker Sveiva mindre enn et minutt på å svare etter at vi har scoret da de øker til 8-2 og beviser hvor viktig det er å holde 100% fokus etter scoringer. I kampens siste 10-12 minutter demmer vi bedre opp for Sveiva som ikke scorer flere mål, mens vi først reduserer til 8-3 ved Didrik Grøstad (Axel Wallin), før Mathias Gommerud (Jakob Grøstad) fastsetter sluttresultatet til 8-4 etter 59.00.

- Sveiva vant uten å impornere mot NOR 92 (Innebandyavisen.no)

Kjempet helt inn! NOR 92 ga aldri opp og kunne reise hjem med hevet hode på tross av tap mot et medaljejagende Sveiva. (Foto: Innebandyavisen.no)

Oppsummert en godkjent bortekamp mot en bra motstander hvor vi får en fryktelig vanskelig start på kampen, men aldri gir opp. Vi får med oss hjem et anstendig resultat og en følelse av at vi fortsetter å se forbedringer i forhold til kampene før nyttår. Vi klarer å holde en brukbar defensiv og klarer å stå kampen ut, men vi har fortsatt en del å jobbe med, spesielt når vi ikke har ballen.

Jørgen Becher. (Foto: Innebandyavisen.no)

Jakob Grøstad. (Foto: Innebandyavisen.no)

Sebastian Kämpe og Jonas Strand. (Foto: Innebandyavisen.no)

Robin Kulpakko. (Foto: Innebandyavisen.no)