Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2022 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Jørgen satser 100% som spiller igjen!

07.06.2021

Jørgen Becher (26) har etter skaden han pådro seg i landskampen mot Danmark høsten 2018 fokusert som trener sett bort i fra noen få innhopp som spiller. Nå er det klart at han kommer til å satse 100% igjen som spiller fra kommende sesong!


Tilbake! Jørgen Becher fokuserer 100% igjen som spiller kommende sesong!

Jørgen satser for fullt som spiller igjen!
November 2018. Norge møter hjemmenasjonen Danmark i det som skulle være de siste forberedelsene til VM 2018 i Praha hvor Jørgen var tatt ut i VM troppen etter en fantastisk høstsesong for NOR 92. Denne høsten var han en av de store profilene i Eliteserien med 13 mål og 18 assist på de 13 kampene han rakk å spille før sesongen var over da han ble støttet av banen med nok en kneskade i oppgjøret mot Danmark. Etter dette tok Jørgen over som hovedtrener for NOR 92 i sesongen 2019/2020 og 2020/2021. I kampene etter nyttår forrige sesong gjorde Jørgen innhopp som spiller i de to kampene vi rakk før sesongen ble avlyst av forbundet. Også i sesongen 2019/2020 lot Jørgen seg friste med noen innhopp, men nå er det altså klart at Jørgen satser 100% kun som spiller de kommende sesongene og har lagt trenergjerningen på vent. Knallhard trening har gjort det mulig å fortsette karrieren som innebandyspiller på tross av tre tidligere korsbåndskader.

Røk korsbåndet for tredje gang – karrieren kan være over for Becher

- Da Jørgen og jeg tok en prat mot slutten av forrige sesong var vårt ønske at Jørgen skulle fortsette som spiller kommende sesong, og Jørgen selv var veldig tydelig på at det var det han også ønsket. Jeg tror Jørgen vil bli en nøkkelspiller for oss kommende sesonger. Han vil bidra med sin rutine, spilleforståelse og vinnermentalitet. 

Jeg håper Jørgen kan trene godt og holde seg skadefri, og dermed komme opp på samme nivå han holdt før han skadet seg sist, sier NOR 92's sportssjef Henning Larsson til nor92.com.


Skaden verre enn fryktet - mister VM (nor92.com)


Ut med skade. I november 2018 ble Jørgen støttet av banen i landskampen mot Danmark. Nå satser han 100% for å bidra for NOR 92 på banen igjen!

Tre korsbåndskader stoppet ikke Jørgen (24): – Det var litt tidlig å legge opp

Fakta Jørgen Becher
Bosted: Drammen
Født: 24.02.1995
Høyde: 185 cm.
Posisjon: Løper
Moderklubb: Drammen Innebandy
Tidligere klubber: Drammen Innebandy, Sveiva Innebandyklubb
Antall kamper: 100 (spilte sin kamp nr. 100 mot Sveiva 17. januar 2021 i det som ble den siste kampen for sesongen)
Landskamper A/U19: 1/5
Antall poeng (mål/assist): 227 (122 mål/105 assist) 



Etter skaden mot Danmark for 1,5 år siden, hadde du trodd at du kom til å satse 100% som spiller igjen?
- Etter den skaden følte jeg der og da at nå er det nok. Aldri etter de andre skadene som har vært med tiden har jeg tenkt sånn faktisk, men akkurat da denne kom rett før jeg egentlig skulle være med til VM så var tanken aldri noe mer innebandy. Etter en to årsperiode som hovedtrener merker jeg at det ønske om å spille mer regelmessig er såpass stort og da kroppen respondere bra på både trening og kampsituasjoner så blir det spiller igjen for denne gang!
  
Har du blitt en annen type spiller etter at du kom tilbake fra den siste skaden?
- Det merkes at man har blitt litt en annen spiller. Om det er på grunn av skaden isolert sett eller om det er påvirket etter en periode som trener vet jeg ikke. Uansett skal jeg ha de kvaliteten som skal være med å vippe, endre og bestemme kamper (føler jeg selv wink).
 
Hvordan har du jobbet med å komme tilbake etter din tredje korsbåndsskade?
- Det har vært tøft, helt annerledes enn de tidligere skadene. De to gangene tidligere har jeg vært så bestemt på at jeg skal tilbake som spiller så derfor var det mye mer målrettet mot å bli frisk og bra til å spille innebandy i eliteserien igjen. Mens denne gangen var ikke dette tilfellet så «kampen mot klokka» har ikke vært der på samme måte som før. Trener minimum to ganger i uka kun med forebygging av skader ved bein, dvs: Knebøy, utfall, leg extension, hopp osv. Også har det jo vært all mulig annen trening så klart!:-)
  
Hvilke forventninger har du til sesongen nå som du igjen skal fokusere kun som spiller?
- Forventingene har jeg som alltid lyst til å sette høyt. Både som enkeltspiller og som lag. Som enkeltspiller vil man bidra med de kvalitetene spillerne, trenere og klubben ønsker at jeg skal levere. Laget i år håper jeg blir en gjeng som trener godt, legger ned den innsatsen og fokuset som kreves for å levere gode innebandy kamper i eliteserien over tid. Flere av oss har vært der tidligere og da hviler det et stort ansvar her på oss. 
 
Noen spennende nykommere på vei inn, og et ganske ungt mannskap i god utvikling. Det ser ganske spennende ut og spesielt om vi tar opp tråden etter sluttspillet for et drøyt år siden. Hva tenker du?
- Det er absolutt spennende. Balansegangen med å beholde klubbspillere som jobber hardt hver dag for klubben og spillere på vei inn som vil skli inn her og bidra på lik linje er viktig. Viktighet for at vi beholdere spillere som er sultene på innebandy og ønske om å prestere bra er minst like viktig som gode signeringer, men igjen så trenger man forsterkninger som kan presse resten av laget til å utvikle seg, ta lærdom osv. Kan også avslutte med at signeringen av Kristoffer Bakke stiller jeg meg veldig positiv til, det er ingen tvil om at dette er en spiller med kvalitet som kan dominere innebandykamper på forskjellige nivået. Der han heller kan dras litt frem (som ikke er så synlig) er måten han har kommet inn i laget med en sult, punch og vilje til å dra med seg resten av gutta på trening. Smått imponert. Tiden fremover blir spennende!

Du har ett snitt på 2,27 poeng pr. spilte kamp for NOR 92 så langt. Hva tenker du om sesongen som kommer, er dette en snitt du har målsetninger om å ytterligere forbedre? ;)
- Hehe ja den må da absolutt forbedres! Fullføre sesongen med mange gode kamper sammen med resten av laget blir prioritering nr. 1. Over tid vet vi det at da vil vi kunne få med oss gode poeng da de blir talt opp på slutten av sesongen, men igjen man har sine roller på et lag og jeg regner med at mine lagkamerater har litt forventninger til meg her. Derfor er det opp til meg å lever individuelt så klart. 
 
Vi gratulerer Jørgen med ny kontrakt og ønsker lykke til i sesongene som kommer!



  •