Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2022 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Malcolm Schäfer og Robin Ek er NOR 92´s nye trenere.

13.06.2021

Malcolm Schäfer og Robin Ek ankommer om alt går som planlagt Mjøndalen i starten på august som nye trenere for NOR 92.


Ny hovedtrener. Malcolm Schäfer blir NOR 92´s nye hovedtrener fra kommende sesong.
 
Viktig oppdrag
Klubben har en stund jobbet med å finne et trenerteam som skal ta oss videre mot toppsjiktet av Norsk innebandy etter at Jørgen Becher fremover kun skal konsentrere seg om å komme tilbake på høyest mulig nivå som spiller. Vår Sportssjef Henning Larsson har kartlagt mulighetene både i Norge og i Sverige for å finne de kandidatene som matcher klubbens plan og ambisjoner. Derfor er det nå gledelig å kunne melde at jakten er over og at vi har signert en 1+1 års avtale i første omgang med trenerduoen Malcolm Schäfer og Robin Ek. 

NOR 92´s nye trener team.
Malcolm Schäfer er en ambisiøs innebandytrener som tross av sin unge alder allerede er en erfaren innebandytrener med tidligere oppdrag i klubbene Skutskärs IBK, Gävle GIK, IK Sirius FBC og Hovslätt. Med seg på laget får han sin assistent fra Hovslätt, Robin Ek som også i NOR 92 skal assistere Malcolm. Med på laget videre er også Axel Wallin som med sin lange erfaring og kunnskap om norsk innebandy vil være en viktig ressurs i trenerteamet som spillende assistenttrener.
 
NOR 92´s Sportssjef Henning Larsson sier følgende til nor92.com i forbindelse med signeringen: - Vi har i lengre tid arbeidet med å rekruttere ny hovedtrener for herrelaget. For meg var det viktig at vi fikk inn en person utenfra som kunne se på laget og klubben med blanke ark, komme med nye perspektiver på det sportslige og som er interessert i å utvikle spillere, laget og klubben. Jeg er veldig fornøyd med at vi nå endelig kan presentere både ny hovedtrener og assisterende trener!
  
Malcolm skilte seg positivt ut bland de kandidatene jeg har snakket med, da vi deler de fleste syn på hvordan man skal lede et lag. I tillegg er han en initiativtager, noe han beviste da han selv lanserte Robin som kandidat til rollen som sin assistent. Gjennom flere intervju- og møterunder fant vi ut at Malcolm og Robin, som har jobbet sammen tidligere, utfyller hverandre veldig godt og utgjør et godt team. I tillegg står de for veldig mange av de verdiene og kvalitetene vi leita etter både personlig og som trenere. Jeg er veldig glad for å ha fått de med i klubben og ser frem til å jobbe med de for å utvikle oss videre.

Vi tok en prat med Malcolm og stilte han noen spørsmål for å lære å kjenne han litt bedre.

Hvem er Malcolm Schäfer!?
- 24 år född i Mariestad, Sverige och har vart innebandytränare i 10 år nu, har själv spelat både Innebandy och Fotboll, som tränare har jag ett SM – Brons i DJ18 2019 och ett inofficiellt SM Silver i DJ17 2020. På fritiden så umgås jag gärna med vänner och familjen, tränar eller kollar på idrott. 

Hva var det som gjorde deg mest interessert i å ta på deg et hovedtreneroppdrag i Norge?
- Har hört väldigt mycket gott om Norge som land och samtidigt så vill jag vara med att bidra till att öka intresset kring innebandyn i Norge och framförallt i Mjøndalen. Samtidigt som NOR 92 har en tydlig och bra plan vart dem vill och det lockade väldigt mycket. 

En viktig personlig egenskap som du både bruker i ditt personlige liv, men også som trener?
- Jag är en god lyssnare vilket brukar kunna gynna mig både privat och i jobbet som tränare.

Hva ser du mest frem imot kommende sesong?
- Först och främst ser jag fram emot att träffa laget och få börja jobba med killarna på plats, sen så kommer matcherna emot Gjelleråsen vara extra roliga då jag har min gamla kollega Jonas Boväng där.

Som nevnt kommer Malcolm å få med seg Robin Ek som sin trenerassistent til oppdraget hos oss og vi har også tatt en prat med Robin.

Hvem er Robin Ek!?  
Är en kille på 24 år som är uppväxt i Jönköping, Sverige. Har spelat innebandy i drygt 17 år och tränat i ungefär 6 år. Varit i Hovslätt ,samt Östra och även Månsarp. På fritiden är det vänner, träning och golf som gäller, men lite tid måste även flickvännen få. 

Hva var det som gjorde deg mest interessert i å ta på deg et treneroppdrag i Norge? 
När jag fick första kontakten med NOR 92 så var det extremt intressant från början utmaningen för min egna del, men även deras tydliga plan kring vad som förväntas av klubben. 
 
En viktig personlig egenskap som du både bruker i ditt personlige liv, men også som trener?
Har en extremt bra social förmåga att lyssna på folk och ta till mig vad som säger, lyssnar på idéer och tar med mig det på planen.

Hva ser du mest frem imot kommende sesong?
Ser fram emot utmaningen och framför allt att få träffa alla killar och bedriva den sporten framåt i Norge. 


Ny assisstent trener. Robin Ek kommer inn som assistent til Malcolm Schäfer som en del av NOR 92´s trener team.

Vi stilte også begge gutta et par spørsmål om hvordan de ser for seg oppdraget med å bidra til å ta NOR 92 nærmere toppen av Norsk innebandy. 

Fortell litt om hvordan dere ønsker å utvikle laget og klubben.
- Min och Robins tanke är givetvis att få upp tränings och tävlingskulturen ett snäpp så vi kan utmana på både junior och senior sidan på sikt och få NOR 92 att bli ett stabilt slutspelslag.

Hva slags innebandy dere ønsker å spille?
- Vi kommer vilja spela en innebandy med ett stabilt försvarsspel där vi sedan ska jobba med olika slags pulseringar i anfallsspelet. 
 
I løpet av de neste ukene vil det komme flere nyheter om signeringer og det øvrige støtteapparatet som skal bidra til å ta NOR 92 til det neste nivået i Norsk innebandy!

Vi ønsker Malcolm og Robin varmt velkommen til klubben og ser frem til å jobbe sammen med dem for å ta NOR 92 videre i utviklingen av laget, klubben og enkeltspillere. Spennende tider i vente!



  •