27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Kreftene tok slutt

02.10.2021

Vi møtte et aggressivt Greåker lag og hang brukbart med i to perioder før kreftene tok slutt.

Godt pakket inn. Greåker spillerne gjorde kvelden vanskelig for Jørgen Becher og de andre NOR-spillerne.

Grei start, men vi gir bort mål gratis!
Vi så raskt at kampbildet kom til å bli eksakt som forventet i denne kampen. Greåker var aggressive i presspillet og hadde ballen mest, mens vi skulle skape våre sjanser på overganger. Vi sto i mot Greåkers spillemessige overtak veldig bra i den første perioden, men dessverre slipper vi inn tre mål hvor vi på samtlige roter det til unødvendig for oss selv. Vi skaper også noen sjanser på overganger, men får ikke overlistet landslagsmålvakt Jelsnes i Greåker buret. 0-3 til første pause.

Tvunget i kne. Vi måtte se oss slått av Greåker, men får ta med oss læringen denne kampen ga oss foran de neste kampene.

Greåker strammet skruen, men vi tvang dem til dårlige avslutninger
I midtperioden fortsatt kampbildet vi så i fra de første tjue minuttene, men vi unngikk oftere å gi bort store muligheter, så Greåker ble spillende mye rundt vår boks og tok ofte avslutninger utenfor og over vårt mål. Faktisk vinner vi skuddstatistikken på mål i perioden med 8-7, på tross av et stort ballinnehav av gjestene. Faktisk så skulle det gå helt til halvspilt kamp før Greåker økte ledelsen til 4-0 og da vi etter 11.10 av midtperioden reduserer til 4-1 ved Jonas Strand (Aleksi Järvenpää) så var vi med i kampen. Deretter fulgte noen minutter uten at det ble flere scoringer før Greåker på tampen av perioden setter 5-1 etter 15.02 av perioden.

Tabellen Eliteserien

Helsprekk i siste. Kreftene to helt slutt i de siste tjue minuttene og vi klarte ikke å opprettholde den defensive strukturen.

Orket ikke mer i tredje perioden
Det var tydelig å se fra starten av siste periode at kreftene hadde tatt slutt hos våre gutter. Det ble gitt gode rom for Greåker spillerne og aggressiviteten i defensiven var ikke lenger som i kampens første 35 minutter. Greåker scorer hele fire ganger i siste periode og feide all tvil til side. Vi orket rett og slett ikke å henge med på deres tempo, noe som vi må se nærmere på i tiden fremover mot neste kamp.

Kampfakta NOR 92 - Greåker

NOR 92' s assistenttrener Robin Ek sier følgende til nor92.com etter kampen: - Vi gjør en god kamp i de to første periodene og gjør det vi skal gjøre, men de straffer oss på grunn av slurv fra oss. Greåker scorer 9 mål hvor vi ikke er "på nett", men vi skal ta lærdom av disse feilene og fortsette å jobbe med å minimere disse små tingene. Jonas Strand gjør en fantastisk kamp og viser at hvem som helst som kan score mål, det handler om innstilling!

Neste kamp for oss blir en ny hjemmekamp mot Akerselva mandag 11. oktober kl. 19.00