20212223242526
27282930

Nedrykk for damelaget

28.04.2007

Så er sesongen 2006/2007 historie for damelaget. Forutsetningen foran den siste og avgjørende kvalifiseringskampen var krystallklar; kun seier var godt nok til å gi et håp om videre spill i 1.divisjon Østlandet. Etter 3-3 hjemme i Solberghallen ble sesongen avsluttet med nedrykk til 2.divisjon Oslo

Etter en jevnspilt første kamp, som endte med en knepen seier til OSI, visste jentene at dette ikke var en uoverkommelig oppgave på hjemmebane. Troen på egne ferdigheter var til stede før kampen, og det hele begynner oppskriftsmessig da det allerede etter fem minutters spill står 2-0 til Nor 92 i målprotokollen. Begge målene kommer etter frislag og det er Jorunn Langholen og Janne Møller som ekspederer skuddene i nota. De eminente pasningene kommer fra henholdsvis Cathrine Bentsen og kaptein Martine Jarnes. Dette var en pangåpning av jentene, som nå hadde fått blod på tann. Nor 92 styrer spillet i denne perioden, men OSI får også inn et mål og hjemmelaget går til pause med en 2-1 ledelse.

Damelaget vet nå at de kan og bestemmer seg for å fortsette i samme spor. Dette til tross, OSI kommer mer og mer inn i kampen og scorer to mål til i denne andre perioden. Vår keeper, Elin Korsgård, står en bra kamp også i dag. Denne kampen redder hun nemlig ikke bare en straffe, men to! Tre strafferedninger på to kamper, det er bare å ta av seg hatten for!

Når tredje periode blåses i gang står det 3-2 til OSI på resultattavlen. Damelaget har nå absolutt ingenting å tape og innsatsviljen er det ikke å si på. Det scores et mål i denne perioden, og det er det Linda Pettersen som står for. Hun assisteres av Hanne Strand. Dermed ender kampen uavgjort, og nedrykk er et faktum for våre damer.

Sesongen har dermed ikke stått helt til forventningene for damelaget. Nå gjennomgår laget et generasjonsskifte, og jentene kommer til å gå på med friskt pågangsmot i 2.divisjon Oslo til høsten.