Lørdag skal NOR 92 ned til Østfold for å møte en av seriefavorittene denne sesongen. Greåker er et lag som NOR 92 ALDRI har tatt et eneste poeng fra i seriesammenheng.

Les hele saken »

Tre NOR-spillere uttatt på A-landslaget

28.11.2007

Da landslagssjef Mattias Ringwald bekjentgjorde sitt uttak i dag, kunne man sett med NOR 92 øyne konstantere et meget hyggelig uttak i forkant av A-landslagets samling i Bjølsenhallen helgen 8-9. desember.

Solid hjemmeseier!

19.11.2007

Det var duket for årets andre hjemmekamp. Haugerud 2 var dagens motstander, et lag som hadde bokført en seier og to tap før kampen mot oss. Dette var forøvrig Haugerud sin første bortekamp for sesongen.

Nok et ettmålstap for Tigers

17.11.2007

Oppgjøret mellom Gjelleråsen og NOR 92 i Lihallen er akkurat ferdig. Kampen var meget jevn og etter første periode var stillingen 1-1, mens det sto 2-2 etter to spilte perioder. NOR 92 reiste til Lihallen som "underdogs" men med et håp om å detonere en liten bombe mot Gjelleråsen. Det holdt nesten.

Sjøkan ser fremover

16.11.2007

De sure tapene mot Harstad og Tunet på hjemmebane er historie og den eneste nytten man kan ha av de kampene er lærdom. Vi har spurt Mikael Sjøqvist i forkant av det vriene borteoppgjøret mot Gjelleråsen i morgen om hvordan han ser på mulighetene til poeng og hvordan status i troppen er.

Klare for minirunde

15.11.2007

Kommende helg er det klart for minirunde i Bækkelagshallen og NOR 92 stiller med hele 7 lag i turneringen. NOR 92 har meldt på lag i klassene minijente (1), miniputt 2000 (2), miniputt 99 (2), miniputt 98 (2).

Viktige poeng tapt

13.11.2007

NOR 92 jaktet to meget viktige poeng i kveldens hjemmekamp mot Tunet. Med seier ville Tigers være hele 5 poeng foran Oslo laget. Dessverre kjente ikke NOR 92 sin besøkstid og gikk på et unødvendig og fortjent tap mot Tunet.

Scorer nesten alltid mot Tunet

11.11.2007

Tirsdag kveld er det endelig kamp i Solberghallen igjen for NOR 92. Motstander er Tunet som har fått en tøff start på sesongen (3 poeng). Kampen blir et meget viktig oppgjør for begge lag. En mann som nesten alltid scorer mot Tunet er Manne Strandberg. Spørsmålet er om han fortsetter trenden i tirsdagens kamp.

Norge nummer seks

10.11.2007

Norges U19 gutter tapte den siste gruppespill kampen med 2-9 for Finland. Dermed ble det kamp om 5. plassen for Steffen Løvlund og hans lagkamerater. Motstander i denne kampen var Latvia, et lag Norge skulle ha bra sjanser for å slå.

Seier og tap for Norge

08.11.2007

Onsdag spilte Norge's U19 landslag sin åpningskamp i VM mot vertsnasjonen Sveits. Det gikk ikke særlig bra. Norge fikk en grusom åpning på kampen i Sporthalle Grossmatt og etter de første tjue minuttene ledet sveitserne hele 4-0.

Bråstopp mot Harstad

04.11.2007

Etter å ha scoret 22 mål de siste to kampene ble det bråstopp hjemme mot Harstad. Tydeligvis hadde NOR-trener Mikael Sjøqvist gitt beskjed om at den defensive delen av spillet skulle forbedres i forhold til oppgjørene mot Slevik og Kverneland. Stillingen etter den første perioden var 0-0...

Poengdeling i Bjølsenhallen

03.11.2007

Forut for kampen hadde undertegnede en god følelse for full pott i Bjølsenhallen. Men tidligere i uken fikk vi beskjed om at vår fotrappe forward Marte Kristoffersen trolig har pådratt seg kyssesyke. Om dette kom etter hennes scoring i forrige kamp er ikke avklart. Nei fra spøk til alvor. Dette var kjedelig nyhet, da vi har en tynn stall fra før.

Seier i nytt målorgie!

03.11.2007

Hvilken kamp det ble for publikum! Et nytt målorgie med NOR 92 innvolvert, endte denne gangen med seier og to utrolig viktige poeng. Etter nok en første periode hvor NOR 92 kom bakpå, endret kampbildet seg i andre perioden.