I dag ble landslagstroppene for A-landslaget og U19 landslaget til de kommende dobbeltlandskampene mot Danmark (A) og Latvia (U19) offentliggjort. På lista over de uttatte spillerene finner vi navnene til to NOR-gutter.

Les hele saken »

Tap mot Akerselva 2

23.01.2007

Så var vi klare for dette årets første hjemmekamp mot Akerselva 2. Kampen vippet begge veier, og denne gangen stod det ikke på innsatsen. Men Akerselva 2 gikk seirende ut av kampen med 1-2. Vil i denne kampen trekke frem vår keeper Birgitte som står en veldig bra kamp

Tre NOR-spillere uttatt på U19 samling

18.01.2007

Landslagssjef Geir Nordseth kunngjorde i dag troppen som er tatt ut til U19 landslagets samling i Opsahl Arena 27-28. januar. På listen over spillerne finner vi tre NOR-spillere.

Ny seier!

16.01.2007

Det var tungt å nullstille seg etter årsbeste og storseier mot Drammen, da Holmlia i kveld sto på motsatt banehalvdel i Solberghallen. Tunge ben og tunge hoder til tross, NOR 92 fikk en fin start på kampen og ledet fortjent 2-0 etter første periode.

Best i Buskerud!

14.01.2007

NOR 92 slo Drammen med solide 8-3 (1-2, 2-3, 0-3) og tok samtidig en velsmakende revansje etter stortapet i fjorårssesongens lokalderby. Med denne seieren holder Tigers følge med serieleder Bærums Verk, som fortsatt har en knapp ledelse på målforskjell.

Klart for lokalderby!

13.01.2007

På søndag er det klart for sesongens andre lokalderby mellom NOR 92 og Drammen. I St. Hallvardhallen møtes to Buskerud lag som begge kjemper om en toppplassering i 1. divisjon. Sesongens første møte endte uavgjort 3-3. Drammen har det største presset da de med tap i praksis vil være ute av kampen om seriemesterskapet.

Knepent tap for damelaget over Gjøvik

09.01.2007

Hytteturen på Sjusjøen ble avsluttet med kamp mot Gjøvik i Knallerudhallen søndag ettermiddag. Med et nesten fullt mannskap var vi tente på å ta med oss 2 poeng hjem. De første minuttene av 1.periode styrer Gjøvik, vi kommer ikke inn i kampen med det første. Vi klarer å skjerpe oss og etter syv minutter setter Silje Jørgensen (bildet) sin første for dagen.

Dream Team nærmer seg toppen!

08.01.2007

NOR 92's 2-lag, Dream Team, vant toppkampen mot serielederne Kampen IBK i Solberghallen fredag kveld og nærmer seg toppen av tabelllen. I en målrik kamp vant tilslutt "Dream Team" fortjent 14-8. Synd bare 4 tilskuere fikk bivåne blant annet de gamle NOR-stjernene Dag Erik "Red." Nilssen og Håkon "Tyss" Andersen i storslag.

Seier mot Lørenskog

07.01.2007

NOR 92 vant med 5-4 i kveldens kamp mot Lørenskog. Hjemmelaget fikk en kanonåpning da ballen allerede etter 18 sekunder bak Lørenskog målvakten. Tigers vant den første perioden med 4-1, men etter 1. perioden stokket det seg for hjemmelaget. Det som varmet var to nye poeng, resten tar vi med som erfaring og forbedringspotensiale til lokalderbyet mot Drammen neste søndag.

Resultater fra Gothia Cup

06.01.2007

Gothia Cup er over for NOR 92's seks deltakende lag for denne gang. Selv om vi ikke nådde like langt i sluttspillet som i fjor har våre yngste spillere fått med seg opplevelser både på og utenfor banen de lenge vil huske. Lengst av våre lag denne gang kom vårt smågutt 92 lag som fikk med seg to sluttspill kamper før det ble stopp. Munka-Ljungby ble for sterke og vi måtte se oss slått med 4-6.