27282930

Tap for smågutt i regionsfinalen

20.04.2007

Smågutt 92 tapte regionsfinalen 5 - 6 etter s.d mot Sveiva.

Det ble tap 5 - 6 etter s.d for smågutt 92 i regionsfinalen mot Sveiva i kveld. Hadde dommerene møtt til kamp så hadde rammen rundt kampen blitt helt perfekt, men vi får takke Linnea og Manne som dømte en utmerket kamp.

Vi kom godt i gang og sjokk åpnet med å lede 3 - 0 etter 3 min, når Sveiva fikk summet seg ble det mye jevnere og 1. periode endt med 3 - 0 til oss. 2. periode ble mye tettere, Sveiva kom høyere i banen og la høyt press på oss og reduserte 2 ganger før vi fikk ro på spillet og kunne putte på til 4 - 2 rett før periodepausen.  3. periode blir stående å vippe lenge, Sveiva reduserte i starten til 3 - 4 og i kampens 3 siste minutter scorer Sveiva 2 og vi 1 mål, slik at det ender 5 - 5. Det blir dermed spilleforlengelse og 1.34 ut i denne avgjør Sveiva finalen til sin fordel. Dette var synd, vi følte vi kunne ha vunnet denne kampen men samtidig får vi bare gratulere Sveiva med seiren.

NOR 92´s lag; Lars Kristian Nilsen, Marius Johanssen, Martin Sand-Hanssen, Lars Christian Andersen, Andreas Halvorsen, Joakim Skogstad Claussen, Sondre K. Røstgård, Mads F. Normann, Julian Agyemang, Christian B. Pedersen, Aleksander Poverud, Espen Dischler Hahn, Even E. Gudbrandsen, Aleksander Pettersen, Jonas B. Sandberg, Simen K. Soot, Patrick Andreassen og utskremt fotograf Joakom N. Tolo.

00.39 0 - 1 Espen Dischler Hahn (Julian Agyemang)

01.53 0 - 2 Jonas B. Sandberg

03.03 0 - 3 Julian Agyemang (Patrick Andreassen)

15.23 1 - 3 Patrick Martinsen (Sindre Bjerknes)

24.47 2 - 3 Sindre Bjerknes (Christoffer Øyestad)

28.27 2 - 4 Julian Agyemang (Sondre K. Røstgård)

32.08 3 - 4 Mathias Hals (Chetan Setmi)

41.56 4 - 4 Patrick Martinsen (Sindre Bjerknes)

42.08 5 - 4 Patrick Martinsen (Daniel Gidske)

43.40 5 - 5 Julian Agyemang (Jonas B. Sandberg)