27282930

Tap mot OSI

25.04.2007

Det var et tent lag som møtte opp i god tid før kampstart i Domus Athletica for å varme opp som tilskuere til en heftig badminton-trening.

Taktikken var klar før kamp, og vi var alle skjønt enige om å tråkke til i duellene. Her skulle det ikke gis ved dørene! Det er ingenting å si på innsatsen gjennom kampen, men vi stresser til tider for mye med ball og skuddene vil ikke innenfor den røde rammen. Da hjelper det heller ikke på resultatet at OSI scorer på to av sine sjanser, og kampen ender med 2-0 til hjemmelaget. Det er verdt å nevne at Elin står en bra kamp i mål, hvor hun blant annet redder straffe. Nå gjenstår 60 minutter av sesongen, og de minuttene akter vi å utnytte maksimalt. Vi har en god del å revansjere fra denne kampen, og med litt mer presisjon i de avgjørende øyeblikkene satser vi på å sette ballen i mål på torsdag!