20212223242526
27282930

Et skritt nærmere...

18.02.2007

NOR 92 innfridde foran over 150 tilskuere i søndagens toppoppgjør mot Grei. Seier 6-3 var klart godkjent, men trener Mikael Sjøqvist var allikevel ingen blid mann rett etter kampslutt. "I ledelse med 6-1 ska vi bara kunna spela av kampen och få en stor vinst som kan vara viktigt før målforskjell. Men i stedet vill vi glænsa før mye och spela snyggt och glømmer bort att ta jobbet hjem".

NOR 92 og Andreas Arvidsson (arkivfoto) ledet med 6-1 når snaue fem minutter gjensto av kampen og Tigers hadde frem til det gjort en meget god innsats. Litt synd er det derfor at vi ikke kan avslutte med stil.

Men når det er sagt gjorde NOR-gutta en meget solid innsats i nesten 55 minutter. Bakover virket det tett og solid og fremover skapte vi kontinuerlig mange og store sjanser, så at det ble hjemmeseier var det ikke mye å si på.

Nå gjenstår tre meget viktige kamper og gjør NOR 92 sine arbeidsoppgavene og ikke tenker resultat og tar en kamp av gangen kan det ende med NOR 92's første seriemesterskap for vårt A-lag.

NOR 92 fikk en pangstart mot Grei da Chris Jaksland "banket inn" et langskudd etter 4.47 og ga hjemmelaget den roen de trengte. Kun to minutter senere sendte Manne Strandberg Tigers i føringen med 2-0 som også sto seg til pause.

I andre perioden var det Grei som fikk den beste starten. Jan Juvoll reduserte til 2-1 etter 8.58 av perioden, men Tigers slo tilbake snaue to minutter senere da Alexander H. Dahl scoret sitt første mål for dagen med sitt 3-1 mål. Da samme mann økte til 4-1 etter 14.41 av perioden så det lyst ut foran siste periode.

NOR 92 forsatte å skape sjanser og da Manne Strandberg ga hjemmelaget 5-1 og 6-1 før perioden var halvspilt var det hele avgjort, selv om det ble litt nervøst i sluttminuttene etter at Anders Fanuelsen viste urutine ved å kaste hjelmen ved Grei's 6-2 redusering og dermed fortjent måtte avslutte kampen i "fryseboksen" etter at han korrekt ble utvist 2+10 minutter for usportslig opptreden. Inn kom en iskald Bjørn Aspeholden som måtte se nok en redusering bak seg før det var gått et minutt etter han kom på banen. Heldigvis pådrod en Grei spiller seg en 2 minutters utvisning i sluttminuttene og dermed kunne NOR 92 kontrollere inn til det som var en meget viktig seier!

PS! Bærums Verk "knuste" Vålerenga med 25-4 og dermed tåler ikke NOR 92 noen feilskjær i sine siste tre kamper da B/V styrket målforskjellen vis a vis Tigers.