20212223242526
27282930

Tap for damene mot Sveiva 2

21.02.2007

Så var vi klare for nok i hjemmekamp i Solberghallen, denne gangen var motstander Sveiva 2. Sist kamp mot disse ble 4-4, så vi håpet at vi skulle klare å ta seieren på hjemmebane. Etter bra innsats av alle jentene ente det ikke i vår favør. Svevia 2 vant tilslutt 8-5, etter en målrik kamp.

Første periode startet med at Sveiva gikk opp i ledelsen etter 5.31 min. Etter dette jaget vi utligning og fikk betalt etter 11 min spilt, Hanne Erikssøn setter ballen pent i mål etter pasning fra Nina Halgrimsen. Kampen vipper litt begge veier og Sveiva går enda en gang opp i ledelsen med 1 mål etter 16 min spilt.
Da det gjenstår to min i første periode blir Marthe felt og det blir straffe, vår straffe dronning Janne setter denne trygt i mål. Det står 2-2.

Andre periode vipper frem og tilbake de første ti minuttene og Linda scorer et fint mål, men så detter vi litt sammen etter dette. Vi sliter med halv avklaringer og klarer ikke å sette sjansene våre. Sveiva vinner denne perioden 1-3.

Etter 3 spilte minutter i siste periode øker Sveiva ledelsen til 3-7. Da det gjenstår 5 minutter våkner vi igjen og reduserer til 4-7, etter scoring av Linda. 2 min. senere scorer Silje og vi ser en liten mulighet til å utligne, men i stede fastsetter Sveiva sluttresultatet til 5-8.

Birgitte stod nok en bra kamp i Nor målet, og våre to nykommere hadde en bra innsatts. Neste gang skal vi vinne.