20212223242526
27282930

Best i Buskerud!

14.01.2007

NOR 92 slo Drammen med solide 8-3 (1-2, 2-3, 0-3) og tok samtidig en velsmakende revansje etter stortapet i fjorårssesongens lokalderby. Med denne seieren holder Tigers følge med serieleder Bærums Verk, som fortsatt har en knapp ledelse på målforskjell.

NOR 92 fikk en drømmeåpning på kampen da Andreas Arvidsson (bildet) allerede i det første spilleminuttet prikket inn 1-0. Drammen utlignet midtveis i perioden, men et nytt mål av "Adde" Arvidsson gjorde at NOR kunne gå i garderoben etter den første perioden med en 2-1-ledelse. Så langt i kampen var det først og fremst en solid defensiv som var NOR's sterkeste side.

Dessverre var ikke defensiven like bra i den andre perioden. I stedet var det Drammen som fikk lov til å tilrive seg initiativet i kampen og utligningen til 2-2 kom tidlig i perioden. Mål av Steffen Løvlund ga NOR 92 på nytt ledelsen, men Drammen utlignet nok en gang og tok over mer og mer. Men i mål agerte NOR 92's siste skanse Anders Fanulsen stabilt og to raske mål av Per Blomqvist (en kjempescoring da han løftet inn en backhand i krysset) og Manne Strandberg som i slutten på perioden gjorde 5-3 at NOR 92 kunne gå i garderroben med en 2-måls ledelse foran den siste perioden.

Tidlig i 3. periode gjorde Tobias Hulterstrøm, på en kanonpassning av Steffen, 6-3. Dette målet ble på mange måter avgjørende for utfallet av kampen. Begge lagene kostet på seg å misse på hver sin straffe i den siste perioden, en periode hvor NOR 92 styrte kampen. Drammen forsøkte å komme tilbake, men Tigers holdt laget bra samlet og vant til slutt en meget fortjent 8-3 seier. Det siste målet var en riktig godbit der Manne Strandberg kom alene med Drammens målvakt og bød på en meget elegant avslutning. Alle NOR-gutta skal ha ros for sin sterke laginnsats og samtlige spillere gjennomførte taktikken til punkt og prikke. Verdt å nevne er det også at Alexander Hveding Dahl rett før kampstart måtte "kaste inn håndkle" og inn kom Henning Larsson som gjorde en meget solid innsats.