20212223242526
27282930

Knepent tap for damelaget over Gjøvik

09.01.2007

Hytteturen på Sjusjøen ble avsluttet med kamp mot Gjøvik i Knallerudhallen søndag ettermiddag. Med et nesten fullt mannskap var vi tente på å ta med oss 2 poeng hjem. De første minuttene av 1.periode styrer Gjøvik, vi kommer ikke inn i kampen med det første. Vi klarer å skjerpe oss og etter syv minutter setter Silje Jørgensen (bildet) sin første for dagen.

De første minuttene av 1.periode styrer Gjøvik, vi kommer ikke inn i kampen med det første. Vi klarer å skjerpe oss og etter syv minutter setter Silje Jørgensen sin første for dagen. Det er mye "hawai", om man kan kalle det, og det går frem og tilbake hele tiden.

Vi har vel kanskje et lite overtak. Og det skal bare gå tre minutter til før Silje klinker inn sitt andre mål og vi leder 2-0. Siste tjue minuttene overtar dessverre Gjøvik styringen og blir kreditert med 2 mål. På tampen av denne perioden får Gjøvik en utvisning og vi kan gå til pause med ledelse, men den gang ei.

Andre periode begynner vi med overtallspill som ikke går helt etter boka. I denne perioden mister vi liksom hodet og innsatsen blir deretter. Gjøvik styrer stort sett det hele, men vi holder buret reint. Det er også i denne perioden mye rart spill og en del slag.

Gjøvik blir straffet med gjentatte, men heller ikke denne gangen klarer vi å sette ballen i nettet med ovetallsspill. Her har vi en jobb å gjøre. Perioden ender 0-0.

Tredje og siste periode begynner som andre ble avsluttet med. Vi klarer fortsatt ikke å skjerpe oss og etter bare snaue to minutter går Gjøvik opp til ledelsen 3-2. Og ikke mer enn 5 minutters spill leder plutselig Gjøvik 4-2. Bare flaks gjør at vi akkurat nå ikke ligger under med mer enn 2 mål . Gjøvik blir dessuten snutt for en knallfint mål av Linn Westby. Mot slutten av siste periode våkner vi litt og åtte minutter før slutt reduserer vi til 4-3. Men tiden er ikke på vår side og Gjøvik vinner kampen 4-3.

Oppsummert kan vi at dette var et fortjent tap. Når innsats ikke er nok tilstede kan vi takke oss selv for at det gikk som det gikk.