27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Ny seier!

16.01.2007

Det var tungt å nullstille seg etter årsbeste og storseier mot Drammen, da Holmlia i kveld sto på motsatt banehalvdel i Solberghallen. Tunge ben og tunge hoder til tross, NOR 92 fikk en fin start på kampen og ledet fortjent 2-0 etter første periode.

På forhånd advarte NOR-trener Mikael Sjøqvist mot å undervurdere Holmlia. Et poengtap hjemme mot Holmlia kunne blitt avgjørende i forhold til en topplassering i årets 1. divisjon. Men NOR-gutta kom godt i gang og tok ledelsen 1-0 etter drøye fem minutter da Per Blomqvist satte opp Thomas Lindgren som scoret sikkert. Mot slutten av perioden økte Henning Larsson til 2-0 og Tigers kunne gå til pause med en fortjent ledelse.

Andre periode åpnet med to raske mål av Andreas Arvidsson og Tobias Nilsson og de fleste øynet en storseier på dette tidspunktet. Men Holmlia skjerpet seg og kom sterkere tilbake. Først 4-1, deretter 4-2 i løpet av drøye tre minutter og publikum ante at kampen ville snu. Men så sørget Thomas Lindgren og Henning Larsson for at NOR 92 kunne gå i garderroben med en betryggende 6-2 ledelse, men to mål i periodens siste to minutter.

I tredje periode avgjorde Thomas Lindgren kampen definitivt med sin 7-2 scoring allerde etter 27 sekunder. Etter dette virket det som NOR 92 var mer på alerten enn tidligere i kampen og Holmlia slet med å komme til sjanser. Steffen Løvund økte hjemme lagets ledelse etter drøye fem minutter av perioden, før Holmlia fikk et trøstemål. Som mot Drammen var det Manne Strandberg som fikk æren av å avslutte scoringene med en perle 2.25 før sluttsignalet.

I kampens siste minutter fikk også guttespillerne Mathias Knutsen (bildet), Simen Bendiksen og Vidar Simensen notert sin første offisielle A-kamp for NOR 92. Vi er helt sikre på at vi får se mye til disse gutta i fremtiden! Kanskje blir Tigers å finne i Elitserien allerde neste sesong? Det er forstsatt mange poeng å kjempe om, men NOR 92 satte med sin seier press på Bærums Verk som møter Hasle/Løren til toppoppgjør kommende helg. I mellomtiden har NOR 92 inntatt tabelltoppen!