20212223242526
27282930

Seier mot Lørenskog

07.01.2007

NOR 92 vant med 5-4 i kveldens kamp mot Lørenskog. Hjemmelaget fikk en kanonåpning da ballen allerede etter 18 sekunder bak Lørenskog målvakten. Tigers vant den første perioden med 4-1, men etter 1. perioden stokket det seg for hjemmelaget. Det som varmet var to nye poeng, resten tar vi med som erfaring og forbedringspotensiale til lokalderbyet mot Drammen neste søndag.

Kun 25 tilskuere hadde prioritert innebandy og oppgjøret NOR 92 - Lørenskog fremfor TV sport søndag ettermiddag. De fikk se en kamp hvor NOR 92 styrte hendelsene i 1. periode og ledet 4-0 før 15 minutter av kampen var spilt.

Slik skulle det ikke gå. Lørenskog gav seg ikke og kjempet og slet i samtlige 60 minutter. Selv om NOR 92 hadde mer enn nok sjanser til å øke ledelsen i 2. periode så greide ikke Tigers gutta å putte mer enn en ball bak Lørenskog's meget gode keeper. Med 5-1 trodde nok de fleste, NOR-spillerne inkludert at kampen var kjørt, det var den ikke! Lørenskog kommer tilbake og scorer drøye minuttet etter Manne Strandberg's 5-1 mål. Peioden ender 1-1 og alt lå til rette for en ny hjemmeseier...

NOR 92 våknet mer til liv i siste periode og hadde ballen i store deler av perioden uten at de greide å score flere ganger på Lørenskog keeperen, tross et hav av sjanser. Lørenskog kom til noen kontringer og utnyttet disse meget godt og da de reduserte til 5-4 med ett minutt og 22 sekunder igjen av kampen ble det en mer spennende avslutning på kampen enn hjemmelagets spillere, trenere og hjemmepublikum satte pris på. Heldigvis for NOR 92 fikk ikke Lørenskog det som ville vært et utrolig ufortjent utligningsmål og dermed er NOR 92 serieleder igjen, i hvert fall noen timer, siden Bærums Verk-Drammen spilles senere i kveld.

Lørenskog skal ha honnør for at de aldri ga seg og det holdt nesten til et poeng borte mot serielederen. Fortsetter laget med sin positive innstilling er det flere av topplagene som kan få problemer mot Lørenskog.

Ungutta Steffen Løvlund og Chris Jaksland (bildet) var blant NOR's beste spillere mot Lørenskog og Steffen Løvlund ble kåret som hjemmelagets beste spiller.

PS! NOR 92 spilte uten sin toppscorer Thomas Lindgren (syk) og Alexander Jaksland (skadet) er fortsatt ute med brudd i foten de neste 8 ukene. Lindgren forventes å være tilbake i lokalderbyet mot Drammen neste søndag og det så i dag ut som han var savnet!