20212223242526
27282930

Tap mot Akerselva 2

23.01.2007

Så var vi klare for dette årets første hjemmekamp mot Akerselva 2. Kampen vippet begge veier, og denne gangen stod det ikke på innsatsen. Men Akerselva 2 gikk seirende ut av kampen med 1-2. Vil i denne kampen trekke frem vår keeper Birgitte som står en veldig bra kamp

Første periode var preget av mange sjanser til begge lag og Akerselva 2 gikk opp i ledelsen etter 5.31. Like etter på utligner vi, etter et flott mål av Hanne Strand (bildet). Resultatet holder seg ut perioden.

Etter bare 4 spilte minutter i andre periode går Akerselva 2 opp i ledelsen. Denne perioden er også preget av mange sjanser til begge lag, men vi får ikke utelling.

I tredje periode jager vi utligning, men lykkes ikke med å sette ballen i mål. Dette var et surt tap, men vi kommer tilbake.

Vil nevne at vår keeper Birgitte stod en veldig bra kamp, og at det spirer og gror på damesiden også, to nye spillere var med i troppen.