20212223242526
27282930

TV BODEN CUP

21.05.2007

NOR 92 stilte med 3 lag i årets TV BODEN CUP, og småguttelaget gikk til topps i turnerningen etter 3 sterke kamper på søndag.

TV BODEN CUP er blitt en sosial happening for våre lag som deltar, vi bor på Quality Sarpsborg Badeland, spiller kamper og slapper av på badeland mellom slagene. I år reiste 3 lag på cupen og det var 28 gutter/jenter med foreldre og lagledere som hadde en flott helg.

Minigutt 96/97, var påmeldt med 5 gutter, noe vi de siste dagene kunne bli et lite antall da de skulle spille 2 x 15 min på stor bane. I tillegg til at Henrik og Eline spilte fikk vi bruke 2 lilleguttspillere slik at det var muligheter for innbyttere. Laget spilte 4 kamper, vant 1 og tapte 3 og alle fikk sin velfortjente medalje.

NOR 92 - Stjernen Hockey       4 - 7 (Henrik 2-1, Trym 1-1, Benjamin 1-0, Fabian 0-1)

NOR 92 - Toppen                    0 - 7

NOR 92 - Tunet                      1 - 8 (Benjamin 1-0, Fredrik 0-1)

NOR 92 - Tunet mf                 6 - 4 (Henrik 5-0, Benjamin 1-1, Eline 0-1)

Lillegutt 94/95, vi var 13 gutter som reiste nedover og vi bestemte oss for å gi jernet og ha det gøy. Vi var veldig beviste på at vi hadde fått Sveiva og Sarpsborg i puljen, og dette er de 2 beste lagene i lillegutt klassen i Norge. Vi har bevist tidligere at vi kan gi Dem motstand, og var enige om å jobbe hardt.

Første kampen var mot Sveiva, vi fikk tidlig merke at dette ble tøft, men vi holdt dem til 1-2 lenge i 1. periode, men det glapp litt mot slutten. I andre periode løftet vi oss bra og ga Sveiva god motstand.  Litt senere på dagen sto Sarpsborg på andre siden av banehalvdelen og det gikk ikke helt som sist vi møttes, da tapte vi 0-3, men nå stoppet ikke sarpingene før det stod 0-15 og alle skjønner at vi ble til de grader utspilt. Kan nevne at Sarpsborg vant turneringen med 58 - 3 i målforskjell. Kvelden brukte vi på badeland, og en god middag med foreldrene på hotellet. Søndag morgen hadde vi vår siste kamp, mot Slevik sort og vi fikk et veldig bra resultat. Vi vant 13-0 og guttene skal ha skryt for å stå på hele kampen og ikke begynne med å skal gjøre alt selv.

NOR 92 - Sveiva 1                 1 - 10 (Simen 1-0)

NOR 92 - Sarpsborg               0 - 15

NOR 92 - Slevik sort             13 - 0  (Jørgen 3-4, Andreas 2-3, Eirik 2-1, Simen 1-1, Gaute 1-0, Benjamin N. 1-0, Benjamin S. 1-0, Hermann 1-0, Trym 1- 0, Martin 0-1, Lars Kristian 0-1, Henrik 0-1)

Smågutt 92, selvom sesongen sluttet etter regionsfinalen i april, ønsket guttene i år også å være med i TV Boden cup, vi ble til slutt 9 gutter som reiste nedover. For å gjøre troppen større lot vi 6 lillegutt 94/95 gutter få være med laget. Vi som reiste nedover var enige om at vi uansett ikke bare var på kosetur og skulle gjøre vårt beste. Vårt beste gjorde vi så absolutt, og på søndag spilte gutta så godt som jeg aldri har sett 92 laget gjøre før. Det var mange som stod frem og viste vinnervilje og klasse, alle lilleguttene var respektløse og viste vanvittig innsats og glede mot større motstandere. Den innsatsen, det spillet og ikke minst vinnerviljen som ble vist i Kongstenhallen denne dagen av våre gutter bevisete at det gror godt bak Steffen og Simen som var på U-19 samling denne helgen.

Første kampen var mot Tunet, en motstander vi aldri har fått skikkelig tak på. Vi kommer godt i gang og leder tidlig 2-0, men så faller vi fullstendig sammen og Tunet snur kampen og leder 2-3 til pause. Vi gjør noen grep i pausen og starten av 2. periode og viser at vi er et nivå høyere enn Tunet i dag og vinner kampen 5-3. Neste kampen er mot Slevik 1 som er rimelig sikre på seier, de vinner 1-4 uten at vi ga dem all verden av motstand, samtidig som vi skjøt keeperen deres god. Så etter denne kampen at gutta hadde mye mer å gå på. Kveldskampen mot Sunde ble en lett treningsøkt for 92 guttene, og mye spilletid for lilleguttene. Vi har flere bytter med 4 lillegutter på banene sammen, vi vinner kampen 15-2.

Etter en god natts søvn (med bedre holdninger enn i fjor), god frokost og noen timer i badeland, var vi klare til kamp. Under forberedelsene til den første kampen så vi at gutta var tente og Jonas, Julian, Sondre og Mads fikk beskjed om at de måtte ta ansvar og vise at de hadde erfaring fra høyere nivå. Vi rulerte med 8 spillere i 4 femmere hele dagen og 4 reserver som fikk noen bytter innimellom. Kvartfinale mot Greåker; ble spillemessig vår beste kamp i turneringen, på godt norsk rundspilte vi Greåker i 2 x 15 min og at vi ikke vinner mer enn 2-0 skyldes at Greåker til tider hele laget foran eget mål. Imponert over innsats og spill i denne kampen. Semifinale mot GIF; Etter 2 timer hvile og så var årets erkemotstander, GIF Fighters motstander i semifinalen og de var ganske seiersikre. De fikk nok en tettere og tøffere kamp enn de forventet og ledet nokså ufortjent 0-1 mot slutten kampen, 15 sek. før slutt skyter Trym (94 gutt) et skudd som Jonas styrer i mål og dermed 1-1 og klart for straffer. Selvom forløpet og straffekonkurransen blir en parodi da sekretariat og dommere ikke kan reglene, fremstår spillere fra begge lag som gode idrettsutøvere og gjør sitt beste for seg og lagene. Vi vinner straffeslaget konkurransen 2-1 etter 4 straffer til hvert lag, Mads scoret begge våre og Marius J. var igjen en levende vegg i målet. Finalen mot Slevik 1; om Slevik var seiersikre i går, var de ikke noe mindre før finalen. Om vi ikke spillemessig hadde vår beste kamp, så var innsatsen og vinnerviljen enorm og Slevik fikk aldri sjansen til å komme inn i kampen, og Pilip ble fullstendig nøytralisert. Vi får en tidlig ledelse og har grei kontroll på kampen, så får vi et par unødvendige utvisninger og blir spillende nesten 4 minutter sammenhengende i undertall. Bare for å vise at dette er vår kamp, vår dag eller vår helg øker vi til 2-0 i undertall etter en flott straffe av Mads. Et mål til Slevik og nok et fra Mads gjorde at vi ledet 3 - 1 til pause. 2. periode fortsatte som første, Slevik får ikke spillet til å gli, vi fortsetter å nøytralisere Sleviks beste spillere og selvom de reduserer til til 2-3 følte vi at dette var vår dag. Mads avgjør kampen med sitt 3. mål og vi kan slippe jubelen løs. En flott helg som ble kronet med en velfortjent pokal.

NOR 92 - Tunet             5 - 3 (Mads 3-0, Jonas 0-3, Julian 1-1, Sondre 0-1, Simen S. 1-0)

NOR 92 - Slevik 1          1 - 4 (Mads 1-0, Jørgen 0-1)

NOR 92 - Sunde           15 - 2 (Mads 5-1, Julian 4-1, Jonas 3-1, Jørgen 1-3, Sondre 1-1, Pettersen 1-0, Marius 0-1, Lars Kr. 0-1, Simen S. 0-1, Trym 0-2)

NOR 92 - Greåker          2 - 0 (Mads 1-0, Julian 1-0, Jørgen 0-1)

NOR 92 - GIF Fighters    3 - 2 (Mads 2-0, Jonas 1-0, Trym 0-1)

NOR 92 - Slevik 1          4 - 2 (Mads 3-0, Jonas 1-0, Sondre 0-1, Julian 0-1)

Vil takke alle spillere, lagledere, søsken og foreldre på alle lagene for en flott helg, og god sommer til alle sammen.