20212223242526
27282930

NOR 92 er seriemestere!

19.03.2007

NOR 92 er seriemestere i 1. divisjon Østlandet! Råde ble noen nummer for små i søndagens oppgjør i Solberghallen. NOR 92 fikk en drømmeåpning på kampen, da Thomas Lindgren ga hjemmelaget ledelsen med 1-0 etter 17 sekunder...

Da Manne Strandberg økte til 2-0 kun 6 sekunder senere og Thomas Lindgren sørget for 3-0 etter 49 sekunder, kunne hjemmelaget roe eventuelle nerver. Kanskje fikk vi tidenes raskeste time-out når Råde ba om dette etter NOR's tredje scoring. Men dette hjalp ikke mot et agressivt hjemmelag som økte til 4-0 etter kun 2.38 ved Alexander H. Dahl.

Andre perioden startet med at Råde fikk et lite håp om fornyet kontrakt i 1. divisjon da de reduserte til 4-1 etter 2.14 av perioden, men Tigers knuste dette håpet drøye minuttet senere da Per Blomqvist satte inn 5-1. Etter dette var det stort sett enveiskjøring resten av perioden. Steffen Løvlund x 2, Thomas Lindgren og Robert Fox, sørget for at NOR 92 ledet med hele 9-1 og i teorien gitt Bærums Verk en real knock out i kampen om seriemesterskapet.

Siste periode bar preg av Tigers ledet stort foran de siste 20 minuttene. Sjøkan gikk opp på tre rekker og flere spillere som har bidratt gjennom en lang sesong fikk fortjent spilletid i sesongens siste periode. NOR 92 surfet inn med stil og Manne Strandberg fikk æren av å putte to nye baller bak en frustrert Råde målvakt.

NOR 92 vant kampen med 11-2 (4-0, 5-1, 2-1) og kan for første gang i klubbens historie titulere seg som seriemestere!

Nå venter Elitekvalik i Bergen helgen 13-15. april.