20212223242526
27282930

NOR 92 overbeviste!

06.03.2007

NOR 92 overbeviste mot et av formlagene i 1. divisjon tirsdag kveld. Målløs kom til Solberghallen med fire seire på de fem siste kampene. I forrige serierunde var de svært nære på å slå Bærums Verk - i kveld var de totalt sjanseløse mot et NOR-lag i kanonform!

Manne Strandberg (bildet) jubilerte med sin kamp nummer 100 for NOR 92 mot Målløs. Strandberg & Co. bød opp til fest i Solberghallen i kveldens kamp. Allerede etter spilte 1.40 var det Alexander H. Dahl som startet festen. Målløs ville ikke være noe dårligere og utlignet kun 17 sekunder senere med Max Andersson. Etter en forrykende 1. periode, hvor NOR 92 var det beste laget og ledet med solide 4-1 til pause, var Målløs frempå flere ganger og skapte også sjanser. Alexander Jaksland, Thomas Lindgren og Robert Fox var sist på Tigers øvrige scoringer i 1. periode.

I andre periode skapte Målløs litt spenning når de reduserte til 4-2 etter drøye fire minutter. Men etter dette var det slutt for Målløs. Manne Strandberg (3), Alexander Jaksland og Steffen Løvlund sørget for at Tigers ledet hele 9-2 etter to spilte perioder. Trener Micael Sjøqvist hadde følgende å si om perioden etter kampen: "I andra omgang gjorde vi det og veldig bra. Faktum er att det kanske var vår beste omgang den her sesongen. Og att gøra det i nest sista kampen, en match som ju betydde veldig mye, syns jag er kjempebra".

I tredje periode fortsatte NOR 92 kjøret mot et bortelag som etterhvert levde opp til sitt navn. NOR 92 spilte til tider "Champagne" innebandy med vakre kombinasjoner og mål. Målløs hadde etterhvert problemer med å ta seg ut av egen sone med ballen. Tre nye mål fra dagens jubilant Strandberg, to nye mål av Thomas Lindgren og et fra Steffen Løvlund fastsatte sluttresultatet til imponerende 15-2! Bra gutter, utrolig bra!

Nå gjenstår kun en kamp av årets serie og med seier eller uavgjort mot Råde kan ingen lenger hindre at NOR 92 for første gang i klubbens 15 årige historie kan ta hjem et seriemesterskap for A-lag herrer. Laget virker bunnsolid om dagen og Råde skal få det tøft for å ta poeng i Solberghallen. Bærums Verk møter kommende søndag i Rådehallen og ingenting annet en seier er godt nok for gutta fra Bærum for å henge med Tigers. I siste serierunde møter Bæringene Ajer i Rykkinnhallen. Vi håper på stinn brakke i "Tigerdomen" og at publikum kjenner sin besøkelsestid for å gi sin støtte til gutta i kampen om seriemesterskapet søndag 18. mars kl. 14!

Etter kampen måtte tre spillere fra hvert av lagene gi noen dråper til dopingkontrolløren som hadde tatt seg turen til Solberghallen denne tirsdag kveld. På hjemmelaget var det Steffen Løvlund, Tobias Hulterstrøm og Manne Strandberg som måtte presse ut noen ekstra dråper av kroppen etter kampen.