27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Tap i siste seriekamp for damene!

18.03.2007

En lang sesong går mot hell, og søndagens kamp mot Haugerud skulle markere årets siste seriekamp. Etter hvert som sesongen har skredet fram, så har det vist seg at målsetningen om å kjempe i toppen av tabellen ikke har holdt mål. Før kampen hersket det noe uvisshet om hvilke konsekvenser et tap eller uavgjort ville medføre......

En lang sesong går mot hell, og søndagens kamp mot Haugerud skulle markere årets siste seriekamp. Etter hvert som sesongen har skredet fram, så har det vist seg at målsetningen om å kjempe i toppen av tabellen ikke har holdt mål. Før kampen hersket det noe uvisshet om hvilke konsekvenser et tap eller uavgjort ville medføre, men trolig ville en seier sikre spill i 1. divisjon Østland også kommende sesong. Det var derfor en gjeng med jenter som var klare for oppgaven, og vi ville gjerne vise oss frem fra vår beste side i denne kampen. Det hele begynner oppskriftsmessig og allerede etter 31 sekunder setter Hanne Strand inn 1-0 ledelse etter en flott langpasning fra Janne Møller. Vi har overtaket i denne perioden og bestemmer oss for å fortsette presset i andre periode. Men den gang ei. Perioden preges av mye ”Hawaii-innebandy”, hvor Haugerud-jentene takler spillet best og putter på to mål. De har dermed snudd kampen i sin favør, noe vi ikke ser oss spesielt fornøyd med. Vi blir enige om å gi jernet i siste periode, men får det ikke helt til å stemme. Det mangler ikke på sjanser, men de siste og avgjørende pasningene vil ikke rulle vår vei. Etter to nye Haugerud scoringer blir sluttresultatet tap 4-1. Dagens motstander er et fysisk sterkt lag og de kjempet oss regelrett ut av stilen i denne kampen. Ingen med blått hjerte kan glede seg over dette resultatet.

Det er fremdeles noe usikkert hva som skjer med hensyn til kvalifisering til 1. divisjon Østland eller eventuelt nedrykk. Til uken skal det være et evalueringsmøte i Oslo bandykrets, som er ansvarlig for gjennomføringen av 1.div., og vi avventer derfor informasjon fra dette møtet vedrørende damelagets skjebne. Det som imidlertid er sikkert er at damelaget vil gjennomgå et generasjonsskifte da flere av de rutinerte ringrevene nå takker for seg. Vi takker for innsatsen og lover samtidig at damelaget vil komme sterkere tilbake!