27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Uavgjort mot Lier Cats

04.03.2007

Så var det klart for sesongens andre lokaloppgjør mot jentene fra Lier Cats. Ettersom vi tapte 4-0 i serieåpningen mot nettopp Lier var det en tent gjeng fra Tigers som tok turen til St.Hallvardhallen denne lørdagen

Til denne kampen mønstret vi et nærmest fulltallig mannskap, og taktikken var å presse høyt, gå på løp, være påpasselige på markeringer foran eget mål, samt å ikke la oss stresse av løpssterke motstandere. Det hele begynner veldig bra og etter fem minutters spill setter Hanne Strand ballen i mål etter pasning fra Silje Jørgensen. Vi beholder ledelsen i ca. 10 minutter, og stillingen til pause er dermed 1-1.

Vi fortsetter det gode spillet vårt i den midterste perioden, og etter kun to minutter scorer Nina Halgrimsen vårt andre mål for dagen. Målet kommer som et resultat av godt spill mellom Silje Jørgensen, Hanne Erikssøn og Nina Halgrimsen. Hanne får æren av å servere Nina med pasningen som resulterte i Ninas første mål i Nor-drakten! Vi har ballen absolutt mest og styrer spillet i denne perioden. Det er derfor fullt fortjent at vi øker ledelsen til 1-3 ved Martine Jarnes i overtall. Denne gang etter pasning fra Janne Møller.

Vi er alle enige om at vi skal fortsette å kjempe på i den siste perioden, men da dommerne blåser i gang kampen igjen er vi ikke helt med på notene. Lier reduserer to ganger i denne perioden, og med det blir sluttresultatet uavgjort, 3-3.

Ettersom vi har mange misbrukte 100% sjanser i løpet av denne kampen sitter vi igjen med et inntrykk av at vi burde ha dratt i land seieren. Likevel må vi si oss fornøyd med tidvis godt samspill og en herlig innsatsvilje. Dette var en solid slitekamp av hele laget, men våre to keepere Birgitte Danielsen og Silje Hagen viste begge klasse i målet og fortjener en ekstra oppmerksomhet.