27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Seier i nytt målorgie!

03.11.2007

Hvilken kamp det ble for publikum! Et nytt målorgie med NOR 92 innvolvert, endte denne gangen med seier og to utrolig viktige poeng. Etter nok en første periode hvor NOR 92 kom bakpå, endret kampbildet seg i andre perioden.

NOR 92 kom tidlig bakpå mot et agressivt Kverneland. Etter drøye 8 minutter av kampen lyste det 0-2 på lystavla i Mjøndalshallen som var godt besøkt i dag. Mer enn 200 tilskuere overvar NOR 92's kamp om sesongens første poeng på hjemmebane. Kverneland ledet fortjent med 4-2 etter de første 20 minuttene.

I den andre perioden kom NOR 92 mye mer med i kampen og i løpet av drøye fem minutter ledet Tigers med 5-4! NOR 92 ledet to ganger i perioden med to mål, 8-6 og 9-7, men Kverneland fikk med seg en viktig utligning etter 38.32, slik at det sto 9-8 til NOR 92 foran siste perioden.

Kverneland fikk en knallstart på sisteperioden og utlignet til 9-9 allerede etter 1.50 av perioden. 10 minutter før slutt sto kampen og vippet på 10-10 da Thomas Lindgren med sitt 11-10 mål fikk æren av å bli matchvinner. I forhold til de to første periodene hvor det ble scoret hele 17 mål, ble det i siste perioden kun scoret 4 mål. NOR 92 var hardt presset i sluttminuttene og enklere ble det ikke da NOR 92 måtte spille i undertall fra 57.37.

I motsetningen til kampen mot Slevik, dro NOR 92 denne gangen det lengste strået og kunne innkassere sesongens første hjemmeseier.

I morgen kl. 14 i Mjøndalshallen er det ny kamp mot Harstad, og vi håper at alle de over 200 tilskuerne kommer tilbake for å se mange mål!

Skuddstatistikken: (11-9, 10-9, 9-7) 30-25