20212223242526
27282930

Viktige poeng tapt

13.11.2007

NOR 92 jaktet to meget viktige poeng i kveldens hjemmekamp mot Tunet. Med seier ville Tigers være hele 5 poeng foran Oslo laget. Dessverre kjente ikke NOR 92 sin besøkstid og gikk på et unødvendig og fortjent tap mot Tunet.

NOR 92 var revansjesugne etter tapet mot Harstad forrige helg og tenningen virket å være høy på oppvarmingen. De første minuttene av kampen virket også positivt sett med blå/hvite øyne. Men som mot Harstad, NOR 92 slet offensivt og fikk ingen uttellingen på sjansene i åpningen. Tunet kunne derfor ta ledelsen med 1-0 etter at drøyt halve perioden var spilt. NOR 92 kom imidlertid tilbake og Christopher Jaksland kunne noe heldig gi NOR 92 1-1 etter at skuddet snek seg inn via en Tunet spiller. Drøye minuttet før periodepausen slo Tunet tilbake og kunne gå til pause med ledelen 2-1.

2. perioden var helsvart sett fra Tigers side. Ingen agressivitet og Tunet var laget som ville vinne kampen. De kunne derfor også meget fortjent øke til både 3-1 og 4-1 før perioden var slutt.

I tredje periode skjønte NOR-spillerne hva det handlet om. Laget kom høyere på banen, spillerne ofret seg i duellene og var langt mer agressive enn hva tilfellet var i de to foregående periodene. To raske mål av Alex Jaksland og Manne Strandberg før perioden var halvspilt skapte ny spenning blant de drøye 100 tilskuerne i Solberghallen. Dessverre fikk Tunet så alt for lett lov til å øke sin ledelse til 6-4, før NOR 92 nok en gang skapte spenning med sitt 6-5 mål 1.05 før slutt. Tross press mot Tunet målet mot slutten og et par kjempesjanser til å ta med et poeng lykkes det ikke og Tunet kunne dermed ta med seg to utrolig viktige poeng hjem til Oslo.