20212223242526
27282930

Historisk tap i målorgie

27.10.2007

NOR 92 måtte seg seg slått med et mål i det som ble tidenes målorgie i Norsk eliteserie! Etter at Tigers gutta ledet med tre mål ut i andre periode så det lyst ut med tanke på en ny borteseier. Dessverre for NOR 92 kom Slevik fryktelig tilbake i den tredje perioden, men det ble allikevel en thriller av en avslutning.

NOR 92 fikk en knallstart på kampen og ledet med 2-0 etter scoringer av Andreas Arvidsson og Alexander Jaksland. Mikael Sjøqvist's (bildet) gutter var ute etter sin tredje strake borteseier og var til en forandring med fra start i denne kampen. Vi husker de to forrige borte kampene hvor NOR 92 kom bakpå fra første sekund.

Lagene fulgte hverandre tett i den første perioden og derfor var det godt for selvtilliten da Steffen Løvlund ga NOR 92 ledelsen med 5-4 med en scoring to sekunder før slutten på første perioden.

I den andre perioden knallet Tigers til fra start og etter to mål av Thomas "Linko" Lindgren var NOR 92 i føringen med tre mål og det så lyst ut! Men så gikk lyset for NOR 92, Slevik slo tilbake og gikk fra 4-7 til 7-7 før perioden var over.

I siste perioden håpet vi at NOR 92 i kjent stil skulle slå tilbake, men i stedet var det Slevik som hadde bestemt seg for å sette NOR 92 under press. Østfold laget gikk opp i 9-7, før Simen Fjerdingstad tente nytt håp for de tilreisende fra Nedre Eiker med sin 9-8 redusering. Men nok en gang rykket Slevik fra NOR 92 med tre nye mål og de fleste trodde det hele var avgjort da Slevik gikk opp til 12-8. Men nok en gang viser NOR 92 moralsk styrke. 12-9 Andreas Arvidsson, 12-10 Thomas Lindgren og 12-11 Steffen Løvlund holdt bare nesten til et poeng, men dessverre måtte NOR 92 se seg slått i en kamp som går inn i historien som den "største" 1-måls-seieren i historien.

For ordens skyld skriver deg gamle rekorden seg også fra denne sesongen, da nettopp Slevik slo Sveiva med 11-10!

Målscorere for NOR 92 var: Thomas Lindgren (3), Steffen Løvlund (3), Andreas Arvidsson (3), Alexander Jaksland (1) og Simen Fjerdingstad (1).

Etter tre strake bortekamper er det neste helg klart for hjemmekamper for NOR 92, men ikke i Solberghallen som til vanlig er vår hjemmearena. Kampene mot Kverneland (lørdag kl. 14) og Harstad (søndag kl. 14) skal spilles i Mjøndalshallen. NOR 92 legger opp til innebandyfest i Mjøndalen denne helgen og på onsdag kan du møte noen av våre spillere på Intersport Buskerud Storsenter hvor det blir konkurranser og muligheter til å vinne billetter til kampene.