27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Bare nesten

14.02.2008

NOR 92 ledet med 2-0 etter første periode i gårsdagens oppgjør mot Tunet i Høyenhallen, men det ble med bare nesten da Tunet vant periode nummer to med 3-0 og den siste med 3-2. Neglebitingen kan fortsette for lagene i bunnen av Eliteserien...

Manne Strandberg (bildet) var tilbake i NOR 92 trøya mot Tunet. Manne har etter noen uker på tribunen igjen ønsket å gjøre en innsats for Tigers. Manne greide ikke å notere seg for noen poeng i comebacket, men en Manne i toppform kan utgjøre en forskjell i serieinnspurten.

NOR 92 fikk en glimrende start mot Tunet og ledet med 2-0 etter scoringer av Steffen Løvlund som var tilbake etter sykdom og Andreas Arvidson.

Dessverre gikk det dårligere i 2. periode. Tunet kom sterkere tilbake og snudde kampen i midtperioden. Tre scoringer av de gule og lilla og hjemmelaget var i føringen 3-2 foran siste periode.

Her fikk Tigers en drømmeåpning da de utlignet til 3-3 allerede drøye tre minutter ut i perioden etter scoring av Alexander Jaksland. Men nok en gang ble gleden kortvarig, Tunet brukte kun 41 sekunder til å ta tilbake ledelsen. Mot slutten økte Tunet til 6-3, før Thomas Lindgren avsluttet scoringene med sin 6-4 scoring 27 sekunder før sluttsignalet.

Nå tyder mye på at kampen mot Kverneland kan bli en ren finale i forhold til fornyet plass i eliteserien. Ikke første gangen NOR 92 har reist til Vestlandet med kniven på strupen. MEN det skal også spilles kamper mot Gjelleråsen i Solberghallen førstkommende søndag og i tillegg venter Greåker (H) og Sveiva (B). Alt er fortsatt opp til NOR 92 selv. Vi behøver ingen hjelp fra andre for å sikre plassen i eliteserien.