05.01.2008

Ingen hadde trodd at NOR 92 skulle reise fra Skjeberghallen med poeng etter ettermiddagens oppgjør mot Eliteseriens topplag. Slik gikk det heller ikke, men NOR 92 hang godt med lenge.

Simen Fjerdingstad (bildet) noterte seg for en ny nettkjenning da NOR 92 møtte Sarpsborg i ettermiddagens Eliteseriekamp i Skjerberghallen.

Manne Strandberg og Jochen Schilling ga seg med innebandy før nyttår, Anders Fanuelsen, Alexander Jaksland og Tobias Hulterstrøm var av forskjellig årsaker ikke bidragsytere i dagens oppgjør mellom et topplag og et bunnlag i årets første Eliteseriekamp for NOR 92.

Sarpsborg var skyhøye favoritter foran ettermiddagens oppgjør, men NOR 92 hang meget godt med i kampens første to perioder. Allerede etter halvminuttet var Sarpsborg programmessig i ledelsen, men NOR 92 kom tilbake og utlignet til 1-1. Etter første periode sto det 3-1 til Sarpsborg.

Den andre perioden ble positiv sett med NOR 92's øyne. Men først øket Ketil Kristiansen ledelsen med 4-1 før Simen Fjerdingstad reduserte til 4-2. Når NOR 92 fikk straffe fikk Alexander Jaksland sjansen til å entre parketten i Skjeberghallen og dermed sto det 4-3 på lystavla og ny spenning i kampen. På stillingen 4-3 brant også NOR 92 en straffe og dermed kunne hjemmelaget gå til pausen med en etmålsledelse.

I siste perioden var det ingen tvil om hvem som skulle vinne kampen. NOR 92 orket ikke å stå i mot lederlaget i Eliteserien som komfortabelt vant den siste perioden med 5-0 og dermed kampen med 9-3. Tross et nytt tap var trener Mikael Sjøqvist brukbart fornøyd. Han fremhever moralen i laget som kan bli avgjørende i de viktige kampene mot lagene som ligger rundt NOR 92 på tabellen.