27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Jevnt i toppoppgjøret

23.11.2008

I dagens toppoppgjør mot Målløs i Romsåshallen sto kampen og vippet med 5-5 i målprotokollen foran den siste perioden. NOR 92 har ved flere ganger tidligere denne sesongen vist styrke når det hele skulle avgjøres.

NOR-kaptein Tobias Nilsson forventet tøffe tak mot Målløs.

Kampen mot kveldens motstander Målløs, ble alt annet enn hva vår motstanders navn tilsier!

Vi har foreløpig kun fått noen få kommentarer fra dagens toppoppgjør i Romsåshallen.

Etter de første tjue minuttene så var det hjemmelaget og serieleder Målløs som kunne gå til pausen med ledelsen 3-2, mens det var NOR 92 som vant den andre perioden med tilsvarende siffre, og dermed sto kampen og vippet på 5-5 før siste perioden.

Her var det litt overraskende NOR 92 som viste seg som det sterkeste laget og med 5-4 i sluttperioden, kunne NOR-gutta reise hjem med en utrolig viktig 10-9 seier og alle poengene!

PS! Linko kom sterkt tilbake etter sykdom i de to forrige kampene. Han noterte seg for hele 7 poeng mot Målløs, foredelt på 5 mål og 2 assist. Sterkt!

Det tilspisser seg nå i toppen av 1. divisjon. Målløs leder fortsatt med sine 17 poeng på 10 kamper, men NOR 92 puster serielederen i nakken med sine 16 poeng på 9 kamper. Fredrikstad henger også med i toppen med sine 15 poeng på 10 spilte kamper etter at de i går slo Korsvoll med 8-3 i Rolsøyhallen.